[email protected] Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 Witam Otwieram ponownie temat. Z zaproszeń wysyłanych do mnie w trakcie rozgrywki nie mogę skorzystać, jak i ja nie mogę zaprosić innych graczy w trakcie rozgrywki. Specjalnie instalując wersję v9.14.03 wyczyściłem ustawienia gry u cache'a nie pomogło to wiec zakładam temat ponownie. Załączam pliki log. Quote
Administrator Aslain Posted March 13, 2016 Administrator Posted March 13, 2016 Zobacz bez moda od synchronizacji celownika z serwerowym. Quote
Administrator Aslain Posted March 13, 2016 Administrator Posted March 13, 2016 Gralem na tych ustawieniach modpakiem 04 i nie mialem problemow z zapraszaniem do plutonu, moze wiec nowa paczka ktora naprawiam lokalnie zalatwi ten problem. Quote
Administrator Aslain Posted March 14, 2016 Administrator Posted March 14, 2016 Zgloszenia bez logow, nie przydaja sie. Quote
facet Posted March 15, 2016 Posted March 15, 2016 Zgloszenia bez logow, nie przydaja sie. Niestety u mnie też nic nie pomogło w sprawie zapraszania do plutonów. _Aslain_logs.zip Quote
Xeonn Posted March 15, 2016 Posted March 15, 2016 Wszystko dziala pod warunkiem instalacji jedynie modów Aslaina. Jeśli instalujecie tundry aimboty i inne wynalazki to aktualizujcie i czytajcie changelogi wydawców tychże modów. ZJ zaktualizowal swoje mody również bo to jego mody powodowały problem. Wystarczy poczytać... Quote
Metafan Posted March 15, 2016 Posted March 15, 2016 Bez shaytana działają... To jest cheat i nie ma go w paczce od aslaina,więc to nie jest miejsce aby taki problem zgłaszać,napisz do twórcy shatyana zdaje się że zwie się zorrojan i ma swoją strone ;) Quote
Xeonn Posted March 15, 2016 Posted March 15, 2016 To jest cheat i nie ma go w paczce od aslaina,więc to nie jest miejsce aby taki problem zgłaszać,napisz do twórcy shatyana zdaje się że zwie się zorrojan i ma swoją strone ;) Ja nie mówię o sobie tylko o problemach innych. ZJ uaktualnia swoje mody , które ludzie też dorzucają do instalatora Aslaina. Jeśli trąbią o dynamicznych plutonach, które działają po zainstalowaniu TYLKO Aslaina to chyba jest coś na rzeczy prawda ? A tak poza kolejką to autoaim z Aslaina nie jest cheat'em? przeładowania itd nie są ? Zastanów się najpierw nad sensem swojej wypowiedzi i wtedy cytuj innych , jak oczywiście zrozumiesz ich cytowaną wypowiedź :) pozdrawiam Quote
Metafan Posted March 15, 2016 Posted March 15, 2016 Ja nie mówię o sobie tylko o problemach innych. ZJ uaktualnia swoje mody , które ludzie też dorzucają do instalatora Aslaina. Jeśli trąbią o dynamicznych plutonach, które działają po zainstalowaniu TYLKO Aslaina to chyba jest coś na rzeczy prawda ? A tak poza kolejką to autoaim z Aslaina nie jest cheat'em? przeładowania itd nie są ? Zastanów się najpierw nad sensem swojej wypowiedzi i wtedy cytuj innych , jak oczywiście zrozumiesz ich cytowaną wypowiedź :) pozdrawiam Bycie profesorem Ci nie słuzy,wymagasz czytania ze zrozumieniem to zrozum co sam piszesz.Napisałes o shatyanie a to jest coś innego niż autoaim z paczki aslaina,ten z paczki nie celuje po weakspotach,nie oblicza aby trafić z wyprzedzeniem ;) to jest wspomagacz ale nie daje az takiej przewagi jak aimboty sae czy tez zj. Co do przeładowania to nawet w damage panelu pokazuje Ci aktualny czas przeładowania bezpośredniego przeciwnika,gdyby takie rzeczy dokładnie przeglądać to wszystkie mody rozgrzebałby do słowa cheat ;) Quote
Xeonn Posted March 15, 2016 Posted March 15, 2016 niestety każdy mod można nazwać cheatem bo "coś " dodaje do standardowej wersji wspomagając grę ... i tyle w temacie a że jedne są lepsze inne gorsze to już kwestia względna i podlegająca subiektywnej ocenie użytkownika. Poza tym, modami byłyby modyfikacje wydane przez WG , reszta to cheaty, do których WG się nie wpierdziela , taka polityka :) Quote
Administrator Aslain Posted March 21, 2016 Administrator Posted March 21, 2016 Zainstaluj najnowszy instalator, i zrob czysta instalacje, bo w logach takiej nie dajesz, jesli problem jest nadal to zalacz najnowsze logi. Najlepiej poczekaj bedzie modpak .11, najlepiej z niego logi. Quote
Administrator Aslain Posted March 22, 2016 Administrator Posted March 22, 2016 Ci ktorzy maja nadal problem z plutonami prosze zalaczyc logi, ale bez cheatow i dodatkowych modow, bo zauwazylem ze 90% zgloszen z tym bugiem tyczy sie tego ze ludzie sobie doinstalowali cheaty oraz zabugowane mody i im potem sie dzieja cuda. Jedynie potwierdzilem jeden mod z paczki, Wskaźnik penetracji pancerza Quote
Recommended Posts