Gragor Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 Hej Mam problem z nieładowaniem się bitwy - problem co prawda rozwiązałem ale poinformować chciałem, że pliki dźwiękowe pingwiny i kapitan bomba chyba nie działają prawidłowo - jak je instaluję to właśnie przestają ładować się bitwy. Pytanie czy problem jest znany i czy zostanie rozwiązany :) Quote
Administrator Aslain Posted September 27, 2014 Administrator Posted September 27, 2014 Wlasnie zainstalowalem kpt bomba, i dziala, pare bitew gralem bez problemow Quote
Gragor Posted September 27, 2014 Author Posted September 27, 2014 Czyli problem u mnie lokalnie bo to chyba z niczym gryźć się nie powinno. PS czy do moda powinny zostać dograne dźwięki z wota czy gra rozpozna tylko dodatkowe a pozostałe podstawi poprawnie? Quote
Administrator Aslain Posted September 27, 2014 Administrator Posted September 27, 2014 Instalator sam kopiuje oryginalne dzwieki do res_mods I potem je moduje modem. Quote
Gragor Posted September 27, 2014 Author Posted September 27, 2014 No to nie u mnie ale ja to instaluje trochę inaczej i dorzucam Twoją paczkę również przez JSGME do folderu z grą - pewnie dlatego nie kopiuje mi tych dźwięków. W aktualnej wersji moda dźwięki działają i gra się uruchamia - dzięki. Quote
Administrator Aslain Posted September 28, 2014 Administrator Posted September 28, 2014 No tak, wszystko dziala tak jak ma dzialac zakladajac ze instalujesz moj instalator do folderu z gra, on wtedy sam zajmuje sie reszta, jesli wskazujesz mu inny folder to sie pogubi i nie skopiuje tych plikow z res/audio Quote
Recommended Posts