ciec Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 1. W wersji v9.14.01 (11-03-2016) napisałeś: - naprawiono instalacje ikonek konturów: Aslain's 3D (Rzymskie cyfry) niestety podminiłś ilkony na inne (pewnie przypadkowo) 2. Nie widac ikon z flagami krajów 3. Napisałeś w v9.14.02 (12-03-2016): - uwaga: aby używać minimapki od WG należy odznaczyć całą sekcję minimapki XVM w instalatorze (później to usprawnię) niestety róznież nidziała I mam takie pytanko czy w paczce znajduje sie mod pokazujacy nad czatem czas przeładowywania wrogiej arty po strzale mimo że jej nikt nie zespotował Quote
Administrator Aslain Posted March 14, 2016 Administrator Posted March 14, 2016 Nie komentuje starych instalatorow, pobierz najnowszy i jesli problemy wystepuja dopiero pisz :) Co do pytania nie ma takiego moda w paczce to jest cheat. Quote
ciec Posted March 14, 2016 Author Posted March 14, 2016 pobrałem najnowszy i wszytko jest tak jak napisałem Quote
Administrator Aslain Posted March 14, 2016 Administrator Posted March 14, 2016 Musisz robic cos nie tak, wyczysc folder dlc itp. a przede wszystkim zalacz logi, bo bez nich ciezko cokolwiek sprawdzic bez straty czasu. Co do minimapki to ostatnio dodalem mozliwosc wylaczenia danych sekcji minimapki XVM zamiast calosci, jesli wiec chcesz np. okregi minimapy WG, to odznacz je w instalatorze. Poza tym sciagnij 05, bo wlasnie sie pojawil. Z niego logi mi daj. Quote
Recommended Posts