Hellander Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 Jest chyba coś nie tak z w/w modem w paczce a dokładniej z wersją PL. Po zainstalowaniu poprostu nie działa. Załączam screena z okna instalacji w którym widć że paczka pl nie ma "wagi", po wybraniu paczki pl też nie pokazuje się "waga" przy modzie, pozatym przy English jest 0.9.3 a przy pl 0.9.2.0. Kolega mówił mi też że nie działają mu prawidłowo Kolorowe komunikaty w wersji pl, ale tego osobiście nie sprawdzałem. Quote
Administrator Aslain Posted September 27, 2014 Administrator Posted September 27, 2014 Naprawione w 3.9.8 :) Dzieki za zgloszenie Quote
Hellander Posted September 27, 2014 Author Posted September 27, 2014 No właśnie widze że w czasie kiedy pociłem się nad wpisem wyszła nowa wersja :P Quote
Hellander Posted September 27, 2014 Author Posted September 27, 2014 Aslain, statystyki nadal nie działają, tzn okienko się pokazuje ze statystykami i nic więcej. Sprawdziłem też KKK w wersji PL i rzeczywiście nie działają. Quote
Administrator Aslain Posted September 27, 2014 Administrator Posted September 27, 2014 Yasen nie dziala z winy DamagePanel Gambiter, cos autorzy tych modow popsuli, nie ja. Cofne Gambitera do starszej wersji ktora dziala z Yasenem. Co do KKK to naprawie i podmienie na nowy instalator za chwile bedzie, tzn jak mi sie wysle do netu. Quote
Gragor Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 Aslain ja używam gambitera i wziąłem yassena z tematu modów z polskiej części forum wota i działa. ;) Quote
Administrator Aslain Posted September 27, 2014 Administrator Posted September 27, 2014 Naprawione, mozna pobrac nowy instalator v1 Quote
Recommended Posts