21nessa21 Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 Chciałbym się dowiedzieć czy są już dostępne mody Zoom in / out oraz czy można się spodziewać w najbliższej przyszłości "Kontury czołgów z rzymskimi tierami" Quote
Metafan Posted March 15, 2016 Posted March 15, 2016 Kontury masz w paczce do wyboru,ja np. używam albo aslaina albo Webium-a,a mody na zooma w paczce sa i działają ;) Quote
21nessa21 Posted March 15, 2016 Author Posted March 15, 2016 No ja wlasnie uzuwam te od aslina i nei dziala mi... dlatego pytam a zoom nie dziala przeciez.ani na oddalenie ani na przyblizenie Quote
Metafan Posted March 15, 2016 Posted March 15, 2016 No ja wlasnie uzuwam te od aslina i nei dziala mi... dlatego pytam a zoom nie dziala przeciez.ani na oddalenie ani na przyblizenie U mnie działa,musiałeś coś źle zainstalować Quote
21nessa21 Posted March 15, 2016 Author Posted March 15, 2016 (edited) jak mozna zle zainstalowac? wybierasz i i instalujesz w czystym katalogu. pewnie sie z czyms gryzie to. zglosze ten problem do alsina i zobaczymy w czym jest problem Edit. No i jest problem... Jak wrzucic cos ktorego nie ma w katalogu... _Aslain_logs.zip . Ma ktos pomysl ? Edited March 15, 2016 by 21nessa21 Quote
Administrator Aslain Posted March 16, 2016 Administrator Posted March 16, 2016 Proponuje sciagnac najnowszy instalator, i sprawdzic czy problem wystepuje. Upewnic sie ze wyczyscilo sie folder DLC, zeby mody pobralo na nowo itp. Quote
Recommended Posts