Isuran Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 (edited) Witam. Gdy wybieram przy instalacji mod Hangman'a FPSy zaczynają gwałtownie spadać z 60-50 do 10-20 po odpaleniu WOTa (już w garażu ale również w grze). W bitwie grafika pomimo wszystkiego na maxa, wygląda jak gdyby była zamazana. Wszystko co jest na ekranie jest mało czytelne. Gdy tylko przeinstaluję paczkę (zwykłą Normalną instalacją) i odznaczę w niej tylko ten mod, po odpaleniu gry znów FPS wracają do poprzedniej, normalnej wartości. Dodam, że samo posiadanie moda z paczki już zamula grę. Nie muszę nawet wchodzić do manager'a i ustawiać wybranych opcji garażowych by mieć przycinki. Mam je tuż po zalogowaniu się do garażu. Nie wiem co jest w tym modzie nie tak ale może ma ten problem ktoś jeszcze. Na wersji 9.13 moda używałem i nie powodował żadnych problemów z FPSami. (i7-4771 4-cores 3,5ghz, 8GB Ram, GeForce 660 2 GB, Win10 64bit) _Aslain_logs.zip Edited March 14, 2016 by Isuran Quote
Administrator Aslain Posted March 16, 2016 Administrator Posted March 16, 2016 Nie udalo sie odtworzyc na moim komputerze. Nie zauwazylem spadku fpsow jaki opisales. Moze napisz do Goofiego, tworcy HangMana to bedzie mogl cos wiecej powiedziec? Ja mam gtx760, i5 .. Quote
Metafan Posted March 16, 2016 Posted March 16, 2016 Witam. Gdy wybieram przy instalacji mod Hangman'a FPSy zaczynają gwałtownie spadać z 60-50 do 10-20 po odpaleniu WOTa (już w garażu ale również w grze). W bitwie grafika pomimo wszystkiego na maxa, wygląda jak gdyby była zamazana. Wszystko co jest na ekranie jest mało czytelne. Gdy tylko przeinstaluję paczkę (zwykłą Normalną instalacją) i odznaczę w niej tylko ten mod, po odpaleniu gry znów FPS wracają do poprzedniej, normalnej wartości. Dodam, że samo posiadanie moda z paczki już zamula grę. Nie muszę nawet wchodzić do manager'a i ustawiać wybranych opcji garażowych by mieć przycinki. Mam je tuż po zalogowaniu się do garażu. Nie wiem co jest w tym modzie nie tak ale może ma ten problem ktoś jeszcze. Na wersji 9.13 moda używałem i nie powodował żadnych problemów z FPSami. (i7-4771 4-cores 3,5ghz, 8GB Ram, GeForce 660 2 GB, Win10 64bit) A może rozmazanie powodują ustawienia grafiki w grze? Rozdzielczośc renderingu 3D i dynamiczne dostosowanie? Quote
Recommended Posts