skroba Posted March 15, 2016 Posted March 15, 2016 Hej Nie da się używać czatu, komend F2-F7 oraz zaznaczania na mapie. Kilkukrotnie podczas jednej gry wot się wywala. python.log xvm.log _Aslain_logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted March 17, 2016 Administrator Posted March 17, 2016 Gralem pare bitew na tych logach, nic sie zlego nie dzialo. Quote
rysiek696PL Posted March 24, 2016 Posted March 24, 2016 U mnie też blokuje czat zazwyczaj jak zostaje zniszczony ( nie jest blokowany zawsze ) minimapkę też mi blokuje. Nie zwróciłem uwagi czy blokuje na koniec bitwy czy wygrana czy przegrana. Jednak zauważyłem że blokuje mi po zniszczeniu. Jak mi teraz zablokuje to wstawię swoje logi tutaj w tym wątku.Powtórzę że nie jest to nagminne, mogę zagrać 5 bitew i jest ok wszystko a czasem dwie bitwy po kolei mi zblokuje czat a czasem pojedynczo. U mnie jest to losowe. Quote
rysiek696PL Posted March 28, 2016 Posted March 28, 2016 zdarzyło mi się właśnie że zablokowało mi czat i klawisz esc przez co nie mogłem wyjść z bitwy, zapomniałem spr minimapę. Na T110E4 mi się to przydażyło. _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Quote
Recommended Posts