scorpekx Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 Witam Aslain-ie , mam prośbę spodobały mi się dźwięki załogi w postaci Króla Juliana (po polsku) czy istnieje taka możliwość aby ponownie znalazły się one w twojej paczce jeżeli nie był by to problem z góry dziękuję i pozdrawiam scorpekx . Quote
Administrator Aslain Posted March 18, 2016 Administrator Posted March 18, 2016 Autorzy tych dzwiekow musza je zrobic od nowa, bo WG zmienilo system dzwiekow w 9.14. Pewnie z czasem sie pojawia, ale to nie odemnie zalezy. Ja dodam jak tylko beda. Quote
zasek1234 Posted May 28, 2016 Posted May 28, 2016 Witam wiem już że jest wymagana aktualizacja modyfikacji dzwiękowych ale te z komentarzami Faja77 są spoko no i przydały by się te z odgłosami z Polskich filmów były najlepsze żaden dzwięk załogi niestety nie działa WG robi gracą pod górkę Quote
Administrator Aslain Posted May 29, 2016 Administrator Posted May 29, 2016 Dodam je jak je zaktualizuja do nowego wersji, raczej powinno sie to stac szybko. Quote
zasek1234 Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 On 29.05.2016 at 0:25 PM, Aslain said: Dodam je jak je zaktualizuja do nowego wersji, raczej powinno sie to stac szybko. sorry za spam dzięki narazie jest lipa ze standardowymi dziękami tylko drażnią Quote
zjac Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 Mam prośbę -czy ktoś może mi powiedzieć, gdzie ściszyć odgłosy Króla Juliana ? Są bardzo głosno względem pozostałych dzwięków. Quote
Administrator Aslain Posted November 12, 2016 Administrator Posted November 12, 2016 11 hours ago, zjac said: Mam prośbę -czy ktoś może mi powiedzieć, gdzie ściszyć odgłosy Króla Juliana ? Są bardzo głosno względem pozostałych dzwięków. Jedyny sposob to zabawa suwakami w opcjach gry. On 6/3/2016 at 8:10 PM, zasek1234 said: sorry za spam dzięki narazie jest lipa ze standardowymi dziękami tylko drażnią Jest osobna wersja teraz. Quote
zjac Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 19 minut temu, Aslain napisał: Jedyny sposob to zabawa suwakami w opcjach gry. Kombinowałem -żaden nie ścisza dżwięków Juliana Quote
Administrator Aslain Posted November 12, 2016 Administrator Posted November 12, 2016 41 minutes ago, zjac said: Kombinowałem -żaden nie ścisza dżwięków Juliana Moze lepiej zapytaj we wątku autora, link do niego w podgladzie instalatora. Quote
zjac Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 43 minuty temu, Aslain napisał: Moze lepiej zapytaj we wątku autora, link do niego w podgladzie instalatora. Tak zrobię. Dziękuje Quote
wolak0 Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 Witam. Bardzo przywiązałem się do dźwięków kapitana bomby. Czy i ewentualnie kiedy będzie możliwość ponownego usłyszenia Kapitana Bomby? Quote
Administrator Aslain Posted November 12, 2016 Administrator Posted November 12, 2016 1 hour ago, wolak0 said: Witam. Bardzo przywiązałem się do dźwięków kapitana bomby. Czy i ewentualnie kiedy będzie możliwość ponownego usłyszenia Kapitana Bomby? Tak samo jak poprzednio, poprosic trzeba autora zeby zaktualizwal tego moda, on urzeduje na forum wg ale juz jakis czas nic nie pisal w swoim temacie. Quote
Recommended Posts