GSR Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 ikona spotowania nie pokazuje sie przez 9 sekund i dzwiek spotowania jaki bym nie ustawił ,czy sauron,czy szarik czy wcale nie zaznacze zawsze mam strasznie głosny dżwiek syreny z metal gear solid _Aslains_Installer.log _Aslains_Installer_CompList.log _Aslains_Installer_Options.inf python.log xvm.log
Administrator Aslain Posted March 19, 2016 Administrator Posted March 19, 2016 Sciagnij najnowszy modpack (08) i sprawdz czy nadal masz problemy.
GSR Posted March 19, 2016 Author Posted March 19, 2016 Dzieki..Teraz wszystko jest ok..poza jednym elementem który mozna by poprawic,a mianowicie(jest to moje odczucie) dźwięki spotowania sa za głosne co do reszty dźwieków w grze. mozna by je troszke zciszyć.Pozdrawiam
Administrator Aslain Posted March 21, 2016 Administrator Posted March 21, 2016 Dzieki..Teraz wszystko jest ok..poza jednym elementem który mozna by poprawic,a mianowicie(jest to moje odczucie) dźwięki spotowania sa za głosne co do reszty dźwieków w grze. mozna by je troszke zciszyć.Pozdrawiam Ktos musialby je przerobic i zrobic ciszej, to juz zadanie dla autorow tych dzwiekow.
kszys Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 GSR możesz się po prostu pobawić ustawieniami np zwiększyć głos całego wota oraz zmniejszyć poziom głośności na głośnikach lub w windowsie ;)
Metafan Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 A mi najnowsza paczka mimo że nie instalowałem modów dźwiękowch podmieniła dźwięk żarówki
Administrator Aslain Posted March 23, 2016 Administrator Posted March 23, 2016 Prosze zaloz nowy temat i zalacz logi. Tutja zamykam. :)
Recommended Posts