medalikarz Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 (edited) Dzisiaj po zainstalowaniu najnowszej wersji modpacka (16) pojawił się problem ze statystykami sesji Yasen Krasen - zawiesiły się po 8 bitwie, kolejnych nie zliczały a rozegranych w trakcie sesji było łącznie 18. Nie pojawiały się też od tego czasu w wynikach bitwy staty dotyczące wn czy efektywności itd... _Aslain_logs.zip python.log XVM.log Edited March 27, 2016 by medalikarz Quote
Administrator Aslain Posted March 27, 2016 Administrator Posted March 27, 2016 Zrestartuj moze gre, i powinny znow dzialac. Taki juz ten mod jest od kiedy nikt z nim nic nie robi. Quote
medalikarz Posted March 27, 2016 Author Posted March 27, 2016 (edited) Po resecie gry czy przelogowaniu się z serwera na serwer nie działały. Nie próbowałem tylko resetu statystyk sesji.Czyli z tego co piszesz wynika, że mod nie jest już rozwijany i raczej rozejrzeć się za innym?edit.Po wyjściu nowej wersji modpacka wgrałem rozbudowaną wersję p-mod i też nie jest dobrze, na 9 bitew zgubił jedną. Chyba coś w najnowszej wersji łatki wg powoduje problemy ze statystykami sesji. We wcześniejszych wersjach gry nigdy nie miałem z nimi problemów nie licząc tego, że nieraz wyniki szczegółowe bitwy mogą być niedostępne w grze. Edited March 27, 2016 by medalikarz Quote
Recommended Posts