Krzyrek Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 Cześć. Jestem zmuszony do reinstalacji paczki i pytanie mam; czy można zapamiętać wybór modów które mam aktualnie zainstalowane, aby po reinstalacji wybrało je ponownie? Twój instalator posiada ogromną ilość modów i super, z wielu korzystam, no ale wybranie tego ponownie samemu zajmuje sporo czasu. Muszę reinstalować, bo mam jakiś bug na nowym koncie. Nie zaliczyło mi misji osobistej z rozbudową garażu, a support odpowiedział że mam wyłączyć mody i wyczyścić cache. Zrobiłem to (nie pomogło, ale nie w tym rzecz) i reinstalacja modów wykończyła mnie :D Quote
Administrator Aslain Posted March 27, 2016 Administrator Posted March 27, 2016 Witam, Instalator zawsze pamieta ostatnio zainstalowane mody, wiec mozna w prosty sposob nanosic sobie zmiany, poprzez kolejne uruchomienie instalatora. Inna sprawa kiedy odinstalujesz paczke, wtedy wybory nie beda zapamietane, w takim przypadku dobrze jest wczesniej zapisac sobie gdzies plik: _Aslains_Installer_Options.inf, ktorym mozna odtworzyc wybrane mody uzywajac tej aplikacji: http://aslain.com/index.php?/topic/226-27032015-loadinf-for-aslains-installer-v25-gui/ Quote
Krzyrek Posted March 27, 2016 Author Posted March 27, 2016 No i życie stało się prostsze :) Dziękuję za szybką odpowiedź. Quote
Recommended Posts