kubinistm Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Witaj mam problem już od kilku wersji z pobieraniem modów z sekcji DLC internet mam cały czas anty wirusa nie mam zapora jest OFF jedyny program jaki mam to Yac Yet Another Cleaner _Aslain_logs.zip _Aslains_Installer.log _Aslains_Installer_CompList.log _Aslains_Installer_Options.inf python.log Quote
Administrator Aslain Posted September 28, 2014 Administrator Posted September 28, 2014 Daj lepsze screeny, te jakies miniaturowe i nie wiem co tam pisze. Quote
kubinistm Posted September 28, 2014 Author Posted September 28, 2014 edytowane wyżej w lepszej jakości Quote
Administrator Aslain Posted September 28, 2014 Administrator Posted September 28, 2014 Definitywnie blokuje ci komputer te pobieranie i sprawdzanie wersji, musisz cos miec tam w systemie. Quote
kubinistm Posted September 28, 2014 Author Posted September 28, 2014 a po logach nie wiesz co to moze byc ? Quote
Administrator Aslain Posted September 28, 2014 Administrator Posted September 28, 2014 a po logach nie wiesz co to moze byc ? W logach nie widac jaki program blokuje, jedynie widac jak przeszla instalacja, i ew. jakie bledy wyrzuca gra i mody. Niestety potrzebny jakis informatyk, ale sie dobrze znac :/ Quote
kubinistm Posted September 30, 2014 Author Posted September 30, 2014 A może ktoś z przeglądających forum albo ty Aslain może mógł by pomóc chociaż wskazać gdzie szukać problemu ? Zapora Systemu OFF Anty Wirus Brak inne różne gówniane programy brak sterowniki wszystkie aktualne system ogryginalny Może pomógł by skan antywirem ? Jaki polecacie ? i czy jest coś jeszcze co mogło by go blokować ? A i w zaporze mam ten program jako regułe wychodzącą i przychodzącą są one odblokowane dla sieci ..... Z góry dziękuję za odpowiedzi ;-) Quote
Administrator Aslain Posted October 2, 2014 Administrator Posted October 2, 2014 Ciezko powiedziec, kazdy komp jest inny, kazdy instaluje co innego... :( Quote
kubinistm Posted October 2, 2014 Author Posted October 2, 2014 System utrzymuję w jak największym porządku nie instaluje zbędnych mi programów i gier defragmentuje dyski raz w miesiącu jeśli mogło by to coś pomóc mogę wstawić screena z zainstalowanymi programami .. Quote
Administrator Aslain Posted October 3, 2014 Administrator Posted October 3, 2014 Taka specyfikacja, wylacz zapory, antywiry itp. Uprawnienia admina tez pomoga. Cos wiecej moge pomoc za 2-3 jak wroce do polski Quote
kubinistm Posted October 3, 2014 Author Posted October 3, 2014 Ok wszystko wyłączone anty wirus zapora . uprawnienia admina są a dalej nie idzie ;-/ Quote
kubinistm Posted October 15, 2014 Author Posted October 15, 2014 Jesteś już w PL mozesz mi spróbować pomóc ? Quote
Administrator Aslain Posted October 16, 2014 Administrator Posted October 16, 2014 Nie ma mnie, ale to nie zmieni faktu ze raczeji nie bede mogl pomoc, trzeba by pogrzebac w tym komputerze aby wykryc problemy. Quote
szejpi Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 Witam. Mam niestety to samo. Chciałem zaktualizować mody i niestety też mam takie okienka. Stwiedziłem że nie będę aktualizował i zainstaluje wcześniejszą wersje bo miałem na hdd i błąd dalej wyskakuje. Nie wydaje mi się żeby to była przyczyna po naszej stronie tylko może coś w programie co pobiera dane :P Quote
szejpi Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 Problem rozwiązany. W opcjach przeglądarki IE Narzędzia - Ustawienia Sieci Lan - zaznaczamy tylko Automatycznie wykryj ustawienia (reszta pól pusta). Pozdrawiam. Quote
Recommended Posts