Jump to content

statystyki po resecie konta

Recommended Posts

Posted (edited)

Musisz przed instalacją usunąć ten folder:

C:\Users\Tomasz\AppData\Roaming\Wargaming.net\WorldOfTanks

Oczywiście to jest moja ścieżka dostępu. ALE SZUKAJ W PODOBNEJ LOKALIZACJI.

Edited by toszym
  • 2 weeks later...
Posted

Witam,

trochę mnie nie było, ale Twój pomysł u mnie nie działa  :( 

Musisz przed instalacją usunąć ten folder: C:\Users\Tomasz\AppData\Roaming\Wargaming.net\WorldOfTanks

tzn. po usunięciu w/w foldera i instalacji modów nadal są widoczne statystyki przed resetem. A z jakiej strony Aslain pobierasz ststystyki? Bo może reset na danej stronie pozwoli rozwiązać mój problem (tak było np. ze stroną wot-life.com czy NoobMeter.com)

Posted (edited)

jeszcze jedno pytanie - napisałem na Forum:

1. Форумы Korean Random World of Tanks

i tam umieściłem post. Dobrze, czy może pisać do kogoś konkretnie. Na razie nie mam żadnej odpowiedzi na pytanie (od 15.00)

Widzę, że szanowne forum KoreanRandom nie ma ochoty odpowiadać - pozostaje mi tylko założyć kolejne konto bo reset nic nie daje, pomimo że Wargaming wyczyścił statystyki do zera, KR - NIE...

Edited by andrew267
  • Administrator
Posted

jeszcze jedno pytanie - napisałem na Forum:

1. Форумы Korean Random → → World of Tanks

i tam umieściłem post. Dobrze, czy może pisać do kogoś konkretnie. Na razie nie mam żadnej odpowiedzi na pytanie (od 15.00)

Widzę, że szanowne forum KoreanRandom nie ma ochoty odpowiadać - pozostaje mi tylko założyć kolejne konto bo reset nic nie daje, pomimo że Wargaming wyczyścił statystyki do zera, KR - NIE...

Oni niestety nie lubia specjalnie odpowiadac komus kto nie jest z rosyjskojezyczny. Zauwazylem ze zlewaja generalnie sekcje angielska, a najwiecej aktywnosci maja na sekcjach ru. Sam czekam na szereg odpowiedzi.

Posted

Ufff... udało się :P

Dla zainteresowanych - w odpowiedzi na moje pytanie otrzymałem następującą informację od Administratora Mr 13:

http://www.modxvm.co...y-stats-in-xvm/

co oznacza, że do zmiany statystyk po resecie potrzeba co najmniej 100 bitew (brakuje mi dosłownie kilku). Dam znać jak to się skończyło i czy staty zostały wyzerowane.

Apropos języka - nie znam rosyjskiego, bo minęło wiele lat od ostatnich lekcji :rolleyes:  ale użyłem zwykłego translatora Google - i pomogło. Odpowiedź otrzymałem.

Pozdrawiam i dam znać po 100 kilku bitwach co ze statystykami.

• Upvote 1