andrew267 Posted March 30, 2016 Share Posted March 30, 2016 Witam, mam konto po resecie i nie wiem jak spowodować aby statystyki w bitwie również były "czyste" a nie sprzed resetu Quote Link to comment
toszym Posted March 30, 2016 Share Posted March 30, 2016 (edited) Musisz przed instalacją usunąć ten folder: C:\Users\Tomasz\AppData\Roaming\Wargaming.net\WorldOfTanks Oczywiście to jest moja ścieżka dostępu. ALE SZUKAJ W PODOBNEJ LOKALIZACJI. Edited March 30, 2016 by toszym Quote Link to comment
andrew267 Posted April 10, 2016 Author Share Posted April 10, 2016 Witam, trochę mnie nie było, ale Twój pomysł u mnie nie działa :( Musisz przed instalacją usunąć ten folder: C:\Users\Tomasz\AppData\Roaming\Wargaming.net\WorldOfTanks tzn. po usunięciu w/w foldera i instalacji modów nadal są widoczne statystyki przed resetem. A z jakiej strony Aslain pobierasz ststystyki? Bo może reset na danej stronie pozwoli rozwiązać mój problem (tak było np. ze stroną wot-life.com czy NoobMeter.com) Quote Link to comment
Administrator Aslain Posted April 10, 2016 Administrator Share Posted April 10, 2016 staty z xvm. takze pisz do nich na koreanrandom. Quote Link to comment
andrew267 Posted April 10, 2016 Author Share Posted April 10, 2016 Dziękuję pozdrawiam Quote Link to comment
andrew267 Posted April 10, 2016 Author Share Posted April 10, 2016 (edited) jeszcze jedno pytanie - napisałem na Forum: Форумы Korean Random → → World of Tanks i tam umieściłem post. Dobrze, czy może pisać do kogoś konkretnie. Na razie nie mam żadnej odpowiedzi na pytanie (od 15.00) Widzę, że szanowne forum KoreanRandom nie ma ochoty odpowiadać - pozostaje mi tylko założyć kolejne konto bo reset nic nie daje, pomimo że Wargaming wyczyścił statystyki do zera, KR - NIE... Edited April 10, 2016 by andrew267 Quote Link to comment
Administrator Aslain Posted April 11, 2016 Administrator Share Posted April 11, 2016 jeszcze jedno pytanie - napisałem na Forum: Форумы Korean Random → → World of Tanks i tam umieściłem post. Dobrze, czy może pisać do kogoś konkretnie. Na razie nie mam żadnej odpowiedzi na pytanie (od 15.00) Widzę, że szanowne forum KoreanRandom nie ma ochoty odpowiadać - pozostaje mi tylko założyć kolejne konto bo reset nic nie daje, pomimo że Wargaming wyczyścił statystyki do zera, KR - NIE... Oni niestety nie lubia specjalnie odpowiadac komus kto nie jest z rosyjskojezyczny. Zauwazylem ze zlewaja generalnie sekcje angielska, a najwiecej aktywnosci maja na sekcjach ru. Sam czekam na szereg odpowiedzi. Quote Link to comment
andrew267 Posted April 11, 2016 Author Share Posted April 11, 2016 Ufff... udało się :P Dla zainteresowanych - w odpowiedzi na moje pytanie otrzymałem następującą informację od Administratora Mr 13: http://www.modxvm.co...y-stats-in-xvm/ co oznacza, że do zmiany statystyk po resecie potrzeba co najmniej 100 bitew (brakuje mi dosłownie kilku). Dam znać jak to się skończyło i czy staty zostały wyzerowane. Apropos języka - nie znam rosyjskiego, bo minęło wiele lat od ostatnich lekcji :rolleyes: ale użyłem zwykłego translatora Google - i pomogło. Odpowiedź otrzymałem. Pozdrawiam i dam znać po 100 kilku bitwach co ze statystykami. 1 Quote Link to comment
andrew267 Posted April 14, 2016 Author Share Posted April 14, 2016 Witam, no i udało się - po przekroczeniu 100 bitew statystyki zmieniły się na nowe w XVM. 1 Quote Link to comment
Recommended Posts