Jump to content

bład wypakowania

Recommended Posts

Posted

Podczas instalacji śledziłem pracę instalatora i pod koniec stworzył folder 9.14 i umieścił tam folder vehicles odpowiedzialny za białe wraki czołgów.Po przeniesieniu go do folderu 9.14.1 działa jak nalezy.Poniżej lista modów które z paczki instaluję ale wypakowało do osobnego tylko jeden

//Edit

coś strona zamula i nie da się nic dołaczyc więc daję tak

http://wklej.org/id/2203241/

Posted

potwierdzam

co zauważyłem problem lezy w DLC_cache gdzie są na sztywno katalogi porobione w 7z

z tych co ja używam to na pewno:

-utannouncer_male

-WhiteDeathTanks

-WhiteDeathTracks

Posted (edited)

Mod utannouncer_male nadal jest w 9.14. W sumie dziwne jakby nie był skoro nie pobrało nowego archiwum z tym modem, aczkolwiek nadal jest z tym problem. 

PS nie wiem jak dokładnie to u cb działa ale patrząc po archiwach z DLC widzę że połowa ma na sztywno ustawione 9.14.1 (bądź 9.14) a w niektórych po prostu jest version i czy nie można zastosować tego wszędzie i problem z błędnymi katalogami by zniknął ?

Edited by kszys
  • Administrator
Posted

W srodku powinno byc version, jesli jest numer to jest pomylka. Czesc z nich poprawilem i nalezy pobrac mody DLC ponownie. (najlepiej zrobic czyszczenie DLC podczas instalacji - jednorazowo)