Metafan Posted April 1, 2016 Posted April 1, 2016 Podczas instalacji śledziłem pracę instalatora i pod koniec stworzył folder 9.14 i umieścił tam folder vehicles odpowiedzialny za białe wraki czołgów.Po przeniesieniu go do folderu 9.14.1 działa jak nalezy.Poniżej lista modów które z paczki instaluję ale wypakowało do osobnego tylko jeden //Edit coś strona zamula i nie da się nic dołaczyc więc daję tak http://wklej.org/id/2203241/ Quote
kszys Posted April 1, 2016 Posted April 1, 2016 potwierdzam co zauważyłem problem lezy w DLC_cache gdzie są na sztywno katalogi porobione w 7z z tych co ja używam to na pewno: -utannouncer_male -WhiteDeathTanks -WhiteDeathTracks Quote
Administrator Aslain Posted April 2, 2016 Administrator Posted April 2, 2016 Tak naprawilem to rano, czekajcie na nowy modpack. Quote
kszys Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 (edited) Mod utannouncer_male nadal jest w 9.14. W sumie dziwne jakby nie był skoro nie pobrało nowego archiwum z tym modem, aczkolwiek nadal jest z tym problem. PS nie wiem jak dokładnie to u cb działa ale patrząc po archiwach z DLC widzę że połowa ma na sztywno ustawione 9.14.1 (bądź 9.14) a w niektórych po prostu jest version i czy nie można zastosować tego wszędzie i problem z błędnymi katalogami by zniknął ? Edited April 2, 2016 by kszys Quote
Administrator Aslain Posted April 3, 2016 Administrator Posted April 3, 2016 W srodku powinno byc version, jesli jest numer to jest pomylka. Czesc z nich poprawilem i nalezy pobrac mody DLC ponownie. (najlepiej zrobic czyszczenie DLC podczas instalacji - jednorazowo) Quote
Recommended Posts