localhero Posted April 7, 2016 Posted April 7, 2016 Cześć, Szukam moda który pokazuje (odlicza w sekundach) ile czasu zostało do pełnego skupienia działa. W poprzednich patchach był taki mod, obecnie nie mogę go znaleźć. plik nazywał się razbr.pyc był w katalogu scripts. Jakby się dało zrobić taki mod byłbym wdzięczny. Dzięki. Quote
Administrator Aslain Posted April 8, 2016 Administrator Posted April 8, 2016 Kiedys niektore celowniki to mialy, nie jestem pewien ale chyba celownik KT, Harpoon czy Miecz. No chyba ze Extra Aim Info, zainstalujesz, tam tez duzo informacji o celowaniu jest podawane. Quote
localhero Posted April 8, 2016 Author Posted April 8, 2016 Cześć, sprawdzałem wszystkie celowniki (sam używam miecz) ale nie ma w nich tej informacji. w Extra Aim jest info o czasie celowania ale przeciwnika, mi chodzi o mój czas skupiania. Szkoda bo dużo przyjemniej grało się artą. Quote
Administrator Aslain Posted April 9, 2016 Administrator Posted April 9, 2016 Extra Aim Info podaje informacje TYLKO o Tobie :) Quote
Recommended Posts