adrpan Posted April 8, 2016 Share Posted April 8, 2016 Hej, po teoretycznym zakończeniu instalacji paczki, kiedy na końcu kliknę zakończ, u mnie się teoretycznie instalator zamyka i działa w tle przez jakieś 5-10 minut, katując przy tym dysk niemiłosiernie. I coraz częściej na koniec katowania dysku wyrzuca taki błąd: Podglądając monitor zasobów system wtedy odczytuje i zapisuje pliki związane z modelami w WoT. Dodatkowo po tym jak się tak dzieje, w grze kiedy chcę odpalić tabelę grę ścina na 2-3 sekundy, a w tym czasie kiedy zacina WoT'a zużycie procka i karty graficznej oraz dysku spada do 0. Wcześniej takie kwiatki na windowsie 8.1 Specyfikacja sprzętu: Lenovo G700 Procek I7 3612QM RAM 12GB Grafa GT 720m Dysk 1000GB SSHD Windows 10 x64. _Aslain_logs.zip python.log Quote Link to comment
Administrator Aslain Posted April 9, 2016 Administrator Share Posted April 9, 2016 Sprawdzalem to na logach, u mnie na 7-ce wszystko sie instaluje do konca, wiec pewnie jakas specyfika komputera na ktorym to instalujesz. Sproboj zainstalowac do innego katalogu. Niestety tutaj nic nie pomoge, informacje bledow z windowsa ktore zamiesciles nic mi nie mowia, kompletnie nic z tym nie moge zrobic. Quote Link to comment
Recommended Posts