Fareyi Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 (edited) Hej. Czasami (średnio 1-2 na dzień) nie wczytuje mi się bitwa Trwa to od 2-3 patchy Wygląda to mnie jwicej tak Jest okienko wczytywania bitwy Pasek załadował się do końca Okienko wczytywania bitwy zostaj Na środku ekranu pojawia się celownik (u mnie od jumbo) i tyle. Trzeba zresetować WoTa Używam tylko modów z paczki Aslaina. Miał też ktoś taki błąd? _Aslains_Installer_CompList.log_Aslains_Installer_Options.inf Jest to prawdopodobnie ten sam błąd, co w tym temacie : http://aslain.com/index.php?/topic/5022-nie-mo%C5%BCna-wej%C5%9B%C4%87-do-bitwy/ Edited April 9, 2016 by Fareyi Quote
Administrator Aslain Posted April 10, 2016 Administrator Posted April 10, 2016 Bardzo niska czestoliwosc wystepowania problemu, bedzie ciezko to wyszukac. Ja zagralem pare bitew i nic sie nie dzieje. Zalacz wszystkie logi. Brakuje niektorych. Quote
Fareyi Posted April 10, 2016 Author Posted April 10, 2016 (edited) Dobra, sądziłem że tylko lista modów wystarczy :)Zajrzałem do twojej sygnaturki i zaraz prześlę pozostałe pliki_Aslain_logs.zippython.logxvm.log A, zauważyłem jeszcze jedno. Nie zawsze wyświetlają mi się misje w Twierdzy (misja jest aktywowana, a u mnie nie ma takiej informacji o tym) Edited April 10, 2016 by Fareyi Quote
kobieciarka Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 Też tak miałem, doszedłem do tego że któryś z modów może nie być kompatybilny z grą, stąd ten problem, dźwięki są itd. Ale dalej ekran ładowania. Spróbuj się przyjrzeć modom Quote
Recommended Posts