macieqq Posted April 11, 2016 Posted April 11, 2016 Hej. Używam Twojego moda od paru dni i muszę przyznać, że jest świetny. Mam natomiast jeden problem - podczas ładowania meczu pokazywane są standardowe tiery czołgów, które nakładają się na ikonki z Twojego moda. W panelu podczas gry już jest wszystko tak jak być powinno, więc problem występuje tylko podczas ładowania. Dodam, że w opcjach mam odznaczone "Show vehicle tier". Więcej na temat jak to wygląda oraz wymagane logi przesyłam na w załączeniu. Z góry dzięki za pomoc :) _Aslain_logs.zip python.log xvm.log 1 Quote
Administrator Aslain Posted April 12, 2016 Administrator Posted April 12, 2016 Proponuje na razie nie uzywac rozszerzonych informacji na ekranie ladowania bitwy, mozna to wylaczyc w opcjach gry i wtedy bedzie poprawnie wszystko. Informacje te doszly niedawno, i nie mam ich w ogole zmodowanych, dlatego jest jak jest. Quote
macieqq Posted April 12, 2016 Author Posted April 12, 2016 Dzięki za odpowiedź. W takim razie czekam na poprawkę :) Mam jeszcze jedno pytanie, gdyż nie mogłem tego znaleźć podczas instalacji - czy jest możliwość zmiany ikonki wyświetlanej gdy zbliża się do mnie pojazd? Domyślnie jest to chyba trójkąt ostrzegawczy (nie mówię tutaj o 6 zmyśle). Quote
Administrator Aslain Posted April 12, 2016 Administrator Posted April 12, 2016 Mozna ja zmienic, ale jest ona w formacie dds i podzielona na dwa pliki: res_mods\0.9.14.1\objects\atac1.dds res_mods\0.9.14.1\objects\atac2.dds Quote
Recommended Posts