Gibki_Gibon Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Wystepuje u mnie problem z wejsciem do gry po zaladowaniu modow (od aktualizacji 3.9.9) , mody ladnie sie instaluja ale po wlaczeniu gra wiesza sie na stanie "aktualizacja czolgistow" , nie pomaga tutaj instalka z czyszczeniem plikow DLC i cache WOT Po odinstalowaniu modow lub powrocie do wersji 3.9.8 wszystko dziala jak powinno.....nie bardzo mam pomysl co z tym fantem zrobic. edit: Dodam ze przy wersji 3.9.8 nie smiga mi staty sesji YasenKrasen :/ Quote
Administrator Aslain Posted September 30, 2014 Administrator Posted September 30, 2014 Uzywsz starych wersji, sciagnij 3.9.11, i zrob czysta instalacje, daj znac. Quote
Gibki_Gibon Posted October 1, 2014 Author Posted October 1, 2014 Niestety, po zaladowaniu najnowszych modow (3.9.12) nadal ten sam problem, gra zawiesza sie jak na screenie powyrzej i nie wchodzi to garazu :angry: . Nie wiem czy nie przeinstalowac samej gry i wtedy sprobowac zaladowac mody, cos tam musi siedziec, bo za kazdym razem gdy usune mody gra laduje sie bez problemow. Jakies inne sugestie ? <_< Quote
Administrator Aslain Posted October 1, 2014 Administrator Posted October 1, 2014 Zapodaj logi, i jesli sie da to spakowany res_mods (pod warunkiem ze nie ma wiecej niz 60mb) Czy problem wystepuje za kazdym razem czy tylko okazyjnie? Quote
Gibki_Gibon Posted October 1, 2014 Author Posted October 1, 2014 Problem wystepuje za kazdym razem po wgraniu modow, jestem po reinstalce gry i bez modow smiga, ponownie po wgraniu modow wiesza gre w tym samym momencie :/ O jakie logi Ci chodzi ? res_mods po spakowaniu ma 63.6mb Quote
Administrator Aslain Posted October 1, 2014 Administrator Posted October 1, 2014 Problem wystepuje za kazdym razem po wgraniu modow, jestem po reinstalce gry i bez modow smiga, ponownie po wgraniu modow wiesza gre w tym samym momencie :/ O jakie logi Ci chodzi ? res_mods po spakowaniu ma 63.6mb Poczytaj w dziale z waznymi informacjami, jak zglosic blad. Moze byc 63 Quote
Gibki_Gibon Posted October 1, 2014 Author Posted October 1, 2014 z plikiem res_mods jest problem bo jest za duzy zeby go tutaj wrzucic :/ _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Quote
Administrator Aslain Posted October 1, 2014 Administrator Posted October 1, 2014 Tak, jego nie wrzucaj tutaj, daj na mediafire np. albo na mega.co.nz Quote
Administrator Aslain Posted October 1, 2014 Administrator Posted October 1, 2014 Ok mam nie wysylaj To win Berlin garage, zainstaluj inny, wywale go w .13 Quote
Gibki_Gibon Posted October 1, 2014 Author Posted October 1, 2014 Dziala, zaladowane z "Hellinger Minimal Hangar" i teraz chodzi bez zarzutu, szkoda bo ten Berlin mi sie podobal ;) Czy jest szansa na dodanie minimapki od vita ? Jakos bardziej mi podchodzila. Dzieki wielkie za pomoc. Quote
Administrator Aslain Posted October 1, 2014 Administrator Posted October 1, 2014 Dziala, zaladowane z "Hellinger Minimal Hangar" i teraz chodzi bez zarzutu, szkoda bo ten Berlin mi sie podobal ;) Czy jest szansa na dodanie minimapki od vita ? Jakos bardziej mi podchodzila. Dzieki wielkie za pomoc. Pytalem sie go, ale mowi ze nie bedzie robil juz. Quote
Recommended Posts