macieqq Posted April 20, 2016 Posted April 20, 2016 Hej. Mam problem z minimapą, a właściwie to pojazdy z mojej drużyny "znikają". Tak jak dostrzeżemy wroga i po jakimś czasie on znika z pola widzenia (na mapie robi się na jasny czerwony kolor), to dokładnie to samo dzieje się z moją drużyną. Występuje to tylko czasami, ale jak już jest, to strasznie irytuje. Zbugowane pojazdy na mininapie nie przemieszczają się, mimo że w rzeczywistości zmieniają swoją pozycję. _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Quote
Administrator Aslain Posted April 27, 2016 Administrator Posted April 27, 2016 Wyglada to jak bys mial slabe radio, i nie masz zasiegow do swoich? Jak czesto sie dzieje w jednej bitwie czy raz na pare? Quote
macieqq Posted April 27, 2016 Author Posted April 27, 2016 (edited) Dzieje się to raz na 2-3 bitwy. Nie wydaje mi się, że jest to kwestia radia, ponieważ czasami dzieje się tak, że kilka pojazdów znika, a kilka stojących obok tych co "uciekły" dalej jest widocznych. EDIT: Nawet widać to na wrzuconym przeze mnie zdjęciu - jakby radio było kiepskie, to ten DW2 też byłby niewidoczny. Edited April 27, 2016 by macieqq Quote
Administrator Aslain Posted April 27, 2016 Administrator Posted April 27, 2016 Masz jakis replay gdzie to mozna odtworzyc? Quote
macieqq Posted April 27, 2016 Author Posted April 27, 2016 Nie mam obecnie, ale z tym problemu nie będzie. Postaram się coś dzisiaj wrzucić. Pytanie tylko, czy coś takiego dzieje się również z minimapą bez modów (czysta instalka). Jeżeli tak, to jest to faktycznie tak jak być powinno. Quote
Administrator Aslain Posted April 27, 2016 Administrator Posted April 27, 2016 najprosciej odpalic replay gdzie to widziales ale na czystym kliencie. Quote
macieqq Posted April 27, 2016 Author Posted April 27, 2016 Mniej więcej gdy zostało 12:30 - 13 minut do końca meczu, czołgi na G0/H0 zaczynają losowo znikać i pojawiać się. Można zauważyć, że w miejscu w którym zniknął jeden z czołgów, inny jest dalej widoczny. Specjalnie nie zmieniałem miejsca, w którym ja się znajdowałem, więc raczej nie jest to kwestia radia. 20160427_1410_germany-StuG_40_AusfG_07_lakeville.wotreplay Quote
Administrator Aslain Posted April 27, 2016 Administrator Posted April 27, 2016 Sprawdzilem na czystym kliencie i tez widze identyczne zachowanie gry, moze napisz ticketa do supportu WG. Quote
macieqq Posted April 28, 2016 Author Posted April 28, 2016 Ok napisałem do WG, przepraszam za zawracanie głowy :) Dam znać co odpiszą. Quote
Recommended Posts