Malkoolm Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 Proponuję przenieść paczuszkę na inny serwer bo pcloud.com jest pod tym względem beznadziejne. Wcześniej pobierałem paczkę w kilka chwil, teraz po kilku minutach mam dopiero 10%, a prędkość transferu waha się od 50 do 70 kb/s. Quote
Administrator Aslain Posted April 25, 2016 Administrator Posted April 25, 2016 Pewnie ludzie go obciazyli, trudno, trzeba z tym zyc, albo uzywac torrentow. Quote
acti12 Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 podpisuje sie pod wypowiedzią kolegi, wot pobiera mi sie szybciej, 20 min pobierania tak malej paczki Quote
Administrator Aslain Posted April 27, 2016 Administrator Posted April 27, 2016 Sprawdzalem i mi leci szybko z pcloud. Polecam torrenta jak juz pisalem. Quote
str666 Posted April 28, 2016 Posted April 28, 2016 nie wiedzieć czemu ostatnio nie mogę pobrać aslaina przez adfly. otwiera się zakładka i nie wyskakuje plik do pobrania Quote
Administrator Aslain Posted April 28, 2016 Administrator Posted April 28, 2016 nie wiedzieć czemu ostatnio nie mogę pobrać aslaina przez adfly. otwiera się zakładka i nie wyskakuje plik do pobrania Pokaz to na screenshocie jak mozesz. Jesli jednak komus leci bardzo wolno z pcloud to potrzebowal bym czas i date wystepowania problemu, nazwe systemu i przegladarki uzytej do pobierania, i link ktory sie slabo pobieral. Quote
Recommended Posts