Guest pl_piter Posted April 29, 2016 Posted April 29, 2016 (edited) Witam , mam prośbę . Czy jest możliwość przywrócenia w następnej wersji paczki możliwość wyboru celowników , bo to co proponuje WG w ustawieniach ni ma się do celownika którego używałem poprzednio i żaden nie pasuje do mojej rozgrywki . Oczywiście jest to moja tylko i wyłącznie moja opinia , ale raczej domniemam że są osoby którym te celowniki również nie przypadły do gustu. pl_piter P.S Bardzo interesuje mnie celownik : #1 - jeżeli dobrze pamiętam z listy celowników . Edited April 29, 2016 by pl_piter Quote
Administrator Aslain Posted April 30, 2016 Administrator Posted April 30, 2016 Tylko jesli te celowniki ktos zrobi na nowo, wszystkie stare celowniki przestaly dzialac, i ich autorzy musza zadzialac. Quote
Guest pl_piter Posted April 30, 2016 Posted April 30, 2016 Dziękuje za odpowiedź , mam nadzieje że będą . pl_piter Quote
Recommended Posts