Pi67 Posted May 4, 2016 Posted May 4, 2016 Witam. W ostatnim modzie mam klopot z wieszaniem na ekranie wczytywania do bitwy. Aby tego uniknac nie instalowalem modów Hit , uszkodzenia i demage panelu. bez powyzszych modów reszta chodzi i nie wiesza gry Czy jest jakas poprawka w trakcie prac? Quote
Administrator Aslain Posted May 5, 2016 Administrator Posted May 5, 2016 Załącz logi, bo bez nich nic i tak nie sprawdze. Dzieki. Quote
madara_666 Posted May 5, 2016 Posted May 5, 2016 (edited) Wybacz za offtop, ale pojawiło się tymczasowe rozwiązanie tego problemu - super ! :D Aslain, skoro już wiesz co jest przyczyną problemu, to czas to naprawić :D Edited May 5, 2016 by madara_666 Quote
Pi67 Posted May 5, 2016 Author Posted May 5, 2016 Wiesz nadchodzi nawa poprawka do Wota wiec ten czas sie jakos przemecze a na marginesie to nie bardzo mam pojecie o JAK I GDZIE ZNALEZC TE LAGI i JAK JE ZAPISAC Quote
Administrator Aslain Posted May 5, 2016 Administrator Posted May 5, 2016 Wszystkie informacje sa w podpisie. Quote
Pi67 Posted May 5, 2016 Author Posted May 5, 2016 Tak wygladaja logi bez demage panel . moda uszkodzen python.log clanMod.log Cleaner.log Informer.log Tak wygladaja logi bez demage panel . moda uszkodzen _Aslain_logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted May 5, 2016 Administrator Posted May 5, 2016 3 minutes ago, Pi67 said: Tak wygladaja logi bez demage panel . moda uszkodzen python.log clanMod.log Cleaner.log Informer.log Tak wygladaja logi bez demage panel . moda uszkodzen _Aslain_logs.zip Potrzebuje tez logi w ktorych masz problem. Bez usunietych modow. Quote
Pi67 Posted May 5, 2016 Author Posted May 5, 2016 dobra zostawmy to . nie bede teraz instalowal modpacka zeby znowu miec scinanie na wejsciu do bitwy myslalem ze tam w histori cos bedzie Dzieki za zainteresowanie zobacze jak bedzie nowy modpack czy problem wraca wtedy sie odezwe. DZIEKI WIELKIE ZA TWOJE ZAANGAZOWANIE W ROBIENIE TYCH MODÓW. Dla mnie ( a jestem juz wiekowym graczem 5 z przodu) bez wielu nawet bym nie zaistniał w WOCIE Quote
Recommended Posts