trohed Posted May 12, 2016 Posted May 12, 2016 Witam, do pliku konfiguracji XVM - playersPanel.xc wkradł się mały lecz moim zdaniem istotny błąd który powoduje błędy w karuzeli pojazdów oraz niewyświetleniem się niektórych ikon otóż w lini 31 tego liku na końcu brakuje przecinka jest "width": 80 a powinno "width": 80, jak by ktoś miał podobny problem stosowny plik w załączeniu playersPanel.xc Quote
Xeonn Posted May 12, 2016 Posted May 12, 2016 A błąd braku "}" w linii 32:7 nie występuje u Ciebie? Quote
trohed Posted May 12, 2016 Author Posted May 12, 2016 12 minutes ago, Xeonn said: A błąd braku "}" w linii 32:7 nie występuje u Ciebie? na chwilę obecną nie stwierdzam u mnie takiego problemu a jak w/g Ciebie powinna wyglądać ta linia kodu Quote
(GB-R)MarekTor Posted May 12, 2016 Posted May 12, 2016 Bezpośredni link nie odpala instalatora.Pobrałem z linku fo mediafile i Quote
Administrator Aslain Posted May 13, 2016 Administrator Posted May 13, 2016 Naprawilem to 17 hours ago, trohed said: Witam, do pliku konfiguracji XVM - playersPanel.xc wkradł się mały lecz moim zdaniem istotny błąd który powoduje błędy w karuzeli pojazdów oraz niewyświetleniem się niektórych ikon otóż w lini 31 tego liku na końcu brakuje przecinka jest "width": 80 a powinno "width": 80, jak by ktoś miał podobny problem stosowny plik w załączeniu playersPanel.xc Naprawiono wczoraj, pobierz nowy instalator ponownie, pewnie masz stara wersje ktora miala buga. 14 hours ago, (GB-R)MarekTor said: Bezpośredni link nie odpala instalatora.Pobrałem z linku fo mediafile i To nie jest zwiazane z tym tematem... Quote
(GB-R)MarekTor Posted May 13, 2016 Posted May 13, 2016 Wiem,rano było to samo.Ten 2 raz sądziłem,że poprawkę zrobiłeś.Jutro potężnie 4 lata u Serba;) Quote
Recommended Posts