leets Posted May 14, 2016 Share Posted May 14, 2016 (edited) Witam Mam problem w ściągnięciu pliku Aslain's Wot ModPack , po kliknięciu w link, zostaję automatycznie przekierowany na stronę adf.ly. Nastepnie po 5 sekundach klikam w skip add. Otwiera mi się nowa karta i znika po 2 sekundach. Problemu tego nie mam przy ściąganiu Aslain's xvn Mod Only. Problem ten pojawił się wraz z Twoja nowa stroną, przy starej nie miałem tego problemu. (może to przypadek) Pozdrawiam leets Edited May 14, 2016 by leets Link to comment
Administrator Aslain Posted May 15, 2016 Administrator Share Posted May 15, 2016 Nie masz czasem wlaczonego adblocka? Tak sie moglo tam dziac czasem, bo mialem podobnie jak sciagalem z innych linkow adly. Ew. uzyj innej przegladarki, bo takie cos mialem na Chrome tylko. Link to comment
leets Posted May 15, 2016 Author Share Posted May 15, 2016 Witam Adblocka miałem wyłączonego, to prawdopodobnie wina przeglądarki, zmieniłem firefox na edge i poszło bez problemu. Dzięki za pomoc, temat do zamknięcia. Pozdrawiam leets Link to comment
Administrator Aslain Posted May 16, 2016 Administrator Share Posted May 16, 2016 Wlasnie nie wiem czemu ostatnio Chrome szaleje na adly, nie zawsze przekierowuje na link do pobierania tylko wysypuje stronke z reklamami i nic wiecej sie nie dzieje. Link to comment
Recommended Posts