tuokama Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 Dwa błędy. Brak pliku z ikonkami Webium na serwerze. W instalatorze błąd 404. Nie wiem czy to problem przeciążenia czy go tam nie ma. Drugi w modzie BRR. Szybko nie będzie chyba naprawiony. Szczegóły na forum vbaddicta. Trzeba wyłączyć ten mod bo powoduje niekończącą się aktualizację czołgistów. To jest to samo co na angielskiej wersji ktoś zgłosił. http://www.vbaddict.net/issue/1249-BRR-Stuck-on-quot-Updating-Crew-quot Quote
Darca Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 Potwierdzam dalej blad 404 przy probie pobrania Webium Quote
Administrator Aslain Posted May 26, 2016 Administrator Posted May 26, 2016 Naprawilem 404. Vbaddict nie uzywajcie, bo popsute. Quote
tuokama Posted May 26, 2016 Author Posted May 26, 2016 Jeszcze jeden problem z Webium. Instalator po wybraniu webium wkłada je tu res_mods\0.9.15\gui\maps\icons\vehicle\contour A konfiguracja (tak mi się wydaje) i tak bierze stąd res_mods\mods\shared_resources\xvm\res\contouricons\regular. A tu są Twoje ikonki. Dopiero po ręcznym przerzuceniu zacząłem mieć właściwe. Także jeszcze to w wolnym czasie do poprawienia. Ja tam sobie z tym poradziłem. No chyba że to był efekt poprzedniego 404 ale czyszczenie Aslains_DLC_cache nie pomogło a instaluje zawsze na czysto. Quote
Administrator Aslain Posted May 28, 2016 Administrator Posted May 28, 2016 On 5/26/2016 at 9:00 PM, tuokama said: Jeszcze jeden problem z Webium. Instalator po wybraniu webium wkłada je tu res_mods\0.9.15\gui\maps\icons\vehicle\contour A konfiguracja (tak mi się wydaje) i tak bierze stąd res_mods\mods\shared_resources\xvm\res\contouricons\regular. A tu są Twoje ikonki. Dopiero po ręcznym przerzuceniu zacząłem mieć właściwe. Także jeszcze to w wolnym czasie do poprawienia. Ja tam sobie z tym poradziłem. No chyba że to był efekt poprzedniego 404 ale czyszczenie Aslains_DLC_cache nie pomogło a instaluje zawsze na czysto. Naprawiono, nalezy przeinstalowac paczke z czyszczeniem folderu DLC. 1 Quote
Recommended Posts