moris210 Posted May 26, 2016 Posted May 26, 2016 Liczne błędy (odnotowane w Type 59), np. - nie działa zoom in, - nie działa karuzela w garażu, - statystyki XVM raz działają, raz nie. Ostatnio na Himmelsdorf zimą, w normalnym trybie. _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Quote
Administrator Aslain Posted May 26, 2016 Administrator Posted May 26, 2016 Wybrales instalacje bez XVM, stad nie bedzie karuzeli i tego wszystkiego. Nalezy wybrac czysta instalacje pelna. Quote
Metar1994 Posted May 26, 2016 Posted May 26, 2016 Nie pokazuje mi zadanych dmg, ani nie "niszczy" czołgów, celownik od Methys także jakiś jest nietrafiony. Nie widzę także że ja oberwałem, tzn do pewnego momentu działa, chyba z 3 pierwsze strzały. No i pod altem blokada strzelania do sojuszników się nie wyłącza. _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Quote
Zwolinho Posted May 26, 2016 Posted May 26, 2016 witam, nie pokazuje mi się mój czas przeładowania obok celownika, nie używam żadnych modów do celowników Quote
szamanrasta123 Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 moj blad to w celowniku j1mBO nie pokazuje ilosci pestek w magazynku Quote
Zwolinho Posted May 28, 2016 Posted May 28, 2016 Witam, jest zproblem z celownikiem artyleryjskim Mecz Damoklesa, minowicie na na screenie ponieżej, po zainstalowaniu tego moda nie pokazuje się czas przeładowani po wybraniu jakiego kolwiek innego pojazdu. Quote
Recommended Posts