sokot Posted May 26, 2016 Posted May 26, 2016 Witam, Po zainstalowaniu modów w wersji 9.15. Pionowe drzewko technologiczne wyświetla się z błędami - załączam print screena. Poproszę o informację czy to błąd w instalatorze czy ja coś źle zrobiłem. Po pierwszym zainstalowaniu paczki odinstalowałem ją zupełnie i instalując drugi raz zaznaczyłem obydwa chaczyki na dole (czyszczące cash i coś tam jeszcze). Proszę o informację co jest przyczyną tego stanu rzeczy Pozdrawiam serdecznie, Marcin Quote
Administrator Aslain Posted May 27, 2016 Administrator Posted May 27, 2016 Nie zalaczyles logow wiec nic nie pomoge za wiele, jedyne podpowiem zeby sprawdzic czy czasem nie instalujesz moda Show vehicle, on buguje sie z tym modem. Quote
sokot Posted May 29, 2016 Author Posted May 29, 2016 Witaj, Dołączam zatem. Czy mod "Show vehicle" jest w twojej paczce ? Pozdrawiam serdecznie, Marcin _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Quote
Administrator Aslain Posted May 29, 2016 Administrator Posted May 29, 2016 1 minute ago, sokot said: Witaj, Dołączam zatem. Czy mod "Show vehicle" jest w twojej paczce ? Pozdrawiam serdecznie, Marcin _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Jest w paczce, w sekcji z modami garażowymi. Te logi sa stare, uzytecznosc mam tylko z nowych, czyli 04 na te chwile Quote
sokot Posted May 29, 2016 Author Posted May 29, 2016 Faktycznie to miałem włączone lecz niestety po zainstalowaniu ponownym i wyłączeniu tego moda widok dziwny drzewka pozostał Quote
Administrator Aslain Posted May 29, 2016 Administrator Posted May 29, 2016 1 hour ago, sokot said: Faktycznie to miałem włączone lecz niestety po zainstalowaniu ponownym i wyłączeniu tego moda widok dziwny drzewka pozostał Uzyles czystej instalacji? Po odznaczeniu tego moda i reinstalacji nie ma szans zeby pozostal w grze, chyba ze cos przyblokowalo na kompie. Ew. usun plik recznie res_mods\0.9.15\scripts\client\gui\mods\mod_show_vehicle.pyc Quote
sokot Posted May 29, 2016 Author Posted May 29, 2016 kurcze nie mam tego pliku w tej ścieżce. Może coś innego jest przyczyną takiego widoku tego drzewka. A tych logach co podesłałem nie ma jakiegoś tropu ? Quote
Administrator Aslain Posted June 1, 2016 Administrator Posted June 1, 2016 Zalaczyles stare logi, wiec niewiele daly, jak dasz nowe z nowego modpacka, gdzie problem nadal wystepuje to jestem w stanie cos sprawdzic. Quote
Recommended Posts