Jump to content
Sign in to follow this  
localhero

brak dźwięków załogi

Recommended Posts

Cześć,

Mam problem z dźwiękami załogi, na początku bitwy i w jej trakcie załoga w ogóle się nie odzywa. Po trafieniu przeciwnika albo jak jakiś nasz moduł jest uszkodzony.

Poza tym nie działa mi Damage panel zayaz. Jak wciskam ctrl to pojawia się, ale jak mam rozwalony jakiś moduł czy załoge to nie pokazuje tego na czerwono.

 

Peace! :) 

_Aslains_Installer.log

python.log

xvm.log

Share this post


Link to post
Share on other sites

Moge sprawdzic, ale wpierw potrzebuje logow, w pierwszym poscie jest ich kilka, ale to nie to co mialo byc. brakuje zip

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zainstalowalem to samo i wszystko slysze dobrze, widze ze instalujesz mod od dzwiekow zalogi, moze cos tam przestawiles inaczej?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cześć, Raz na 10 bitew załoga się odzywa, a jeśli chodzi o mody do dzięków to instaluje tylko ut announcer (1st blood itp.)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Proponuje odinstalowac ten mod od zmiany dzwiekow zalogi i zobaczyc wtedy jak bedzie.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zauważyłam, że to jest bardzo losowy problem. Przez np. 3 bitwy wszystko słychać, a w kolejnych 3 już nie. Ja nie instaluję modów do dźwięków, więc to nie jest z nimi związane. Prawdopodobnie bug ze strony WG ale pewności nie mam.

Share this post


Link to post
Share on other sites

raczej to wargaming spieprzył, bo nawet ludzie bez modyfikacji nie mają dźwięków załogantów. Paru osobom w klanie zadziałalo, jak w opcjach dźwięku zmienili wyjście z głośników na słuchawki.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Możecie zrobić mały trick jeżeli macie zainstalowany xvm.

Przejdźcie do folderu res -> audioww ,skopiujcie plik o nazwie voiceover.bnk i wklejcie go do res_mods -> 0.9.15 -> audioww

Robicie to oczywiście gdy gra jest wyłączona. Działa 100%

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 hours ago, JOJO said:

Możecie zrobić mały trick jeżeli macie zainstalowany xvm.

Przejdźcie do folderu res -> audioww ,skopiujcie plik o nazwie voiceover.bnk i wklejcie go do res_mods -> 0.9.15 -> audioww

Robicie to oczywiście gdy gra jest wyłączona. Działa 100%

 

U mnie dalej lipa nie słychać załogi jak mam niszczone moduły itp, mam wrażenie że tak jest tylko na niektórych mapach bo na kilku działa normalnie.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ten trick nie działa.

To na pewno jakiś bug ze strony WG, jak zwykle coś muszą zepsuć.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.