Arwena Posted May 26, 2016 Posted May 26, 2016 Hej Aslain. Po instalacji samego celownika do arty (z Taipan/ z Demoklesa/ z Melty) nie mam w grze licznika przeładowania działa przy standardowym celowniku z gry. Wszystkie te celowniki blokują licznik. Logi tutaj: http://www.speedyshare.com/JGQKS/logs.zip niestety forum za wolno dział i nie da się tutaj załadować załączników. python.log xvm.log Quote
Administrator Aslain Posted May 28, 2016 Administrator Posted May 28, 2016 Jako ze troche czasu juz minelo, czy problem nadal wystepuje w najnowszej paczce? (04) Quote
Arwena Posted May 28, 2016 Author Posted May 28, 2016 Niestety tak, załączam logi z wersji 04 Logi.zip Quote
Administrator Aslain Posted May 29, 2016 Administrator Posted May 29, 2016 Pokaz jeszcze na fotce jak bylo i jak jest, bo nie widze roznicy na czystym kliencie i z tymi modami co wybrales widze taki sam ekran snipera. Quote
Arwena Posted May 29, 2016 Author Posted May 29, 2016 Powinno być tak: A po instalacji któregokolwiek z tych celowników tylko pod artę jest tak: Quote
Bardabas Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 U mnie też występuje ten problem, mam paczkę 06. Jak wgram mody bez celowników artyleryjskich to jest ok. Zauważyłem że co patch te celowniki często bugują grę. Quote
Administrator Aslain Posted June 3, 2016 Administrator Posted June 3, 2016 Generalnie to nic nie moge zrobic, widac skrypt uzywany w nich cos miesza, trzeba by pytac u ruskich tworcow, ale to wyzwanie... Quote
Arwena Posted June 4, 2016 Author Posted June 4, 2016 Wiesz Aslain dziwne jest to, że to dotyczy każdego celownika artyleryjskiego, nie tylko Democlesa. Więc musi być coś co łączy te celowniki. Nie znam się na tym. Każdy z tych celowników wykorzystuje ten sam skrypt? Quote
Administrator Aslain Posted June 4, 2016 Administrator Posted June 4, 2016 Laczy je skrypt do kamery. Zobacze co bedzie po podmienieniu na inny. Quote
Arwena Posted June 4, 2016 Author Posted June 4, 2016 (edited) Dzięki za naprawienie, po wgraniu najnowszej paczki wszystko śmiga Edited June 4, 2016 by Arwena Quote
Administrator Aslain Posted June 5, 2016 Administrator Posted June 5, 2016 Super Winny byl skrypt, rodzaj skryptu byl dobry, ale okazalo sie ze autor go zaktualizowal dzien pozniej, nie bylo nigdzie o tym mowy, stad nie zauwazylem. Quote
Recommended Posts