Jump to content

Brak ikonki spotowania wrogich czołgów Żarówka #3

Recommended Posts

Posted

Witam mam taki problem, który występuje u mnie we wszystkich bitwach oraz na wszystkich mapach:

-brak ikonki spotowania wrogich czołgów Żarówka #3

-brak licznika fragów w panelu bocznym przy nazwach graczy

Niestety nie potrafię sobie poradzić z tym problem i proszę o pomoc.

Przeinstalowywałem grę, czyściłem cashe, instalowałem czystego xvm itp - nic nie pomogło.

8220ad0a0cc9.jpg.htmlHosting zdjęć na fora i blogi

_Aslain_logs.zip

xvm.log

python.log

Posted

Dołączam się do prośby. U mnie ikonki są, ale wypadają na środku ekranu. Jak dokładnie nazywa się ten mod i gdzie można zmienić jego konfigurację. Czy można zmienić jego parametry w pliku preferencji? Jeśli tak, to który wpis za to odpowiada. 

Posted

Nowy obraz mapy bitowej (2).jpg

A może macie samego tego moda?

To bym spróbował czy będzie on sam działał tak jak należy.

• Administrator
Posted

Sprawdzam, ale mam dzisiaj gosci wiec nie wiem czy to dzisiaj jeszcze naprawie (o ile jest co).

Edit: znalazlem problem wiec szybko naprawie te fragi, reszta dziala ok.

1 hour ago, toszym said:

Dołączam się do prośby. U mnie ikonki są, ale wypadają na środku ekranu. Jak dokładnie nazywa się ten mod i gdzie można zmienić jego konfigurację. Czy można zmienić jego parametry w pliku preferencji? Jeśli tak, to który wpis za to odpowiada. 

Ten mod nazywa sie XVM i to nie jest jeden plik ale PlayersPane.xc, w tym pliki w katalogu PP, oraz jeszcze pare innych miejsc gdzie definiuje sie ikonki. Mi nie wypadaja na srodku ekranu, wiec zalacz logi i pokaz to na obrazu.

Posted (edited)

Tak to wygląda. Prawe ikonki wypadają prawie z lewej strony , a prawych nie widać wcale.  Mam monitor 4k , ale nie korzystam z moda do skalowania, bo nie działa on u mnie. Wygląda to jak poniżej. Mam ustawione w preferencjach skalowanie DRR na 1,7 i interfejs też na 1,7, też powiększyłem trochę hitloga. Ale nie mogę sobie poradzić z tym modem od spotowania.   

shot_017.jpg

shot_016.jpg

Edited by toszym
Posted

Po wklejeniu Aslain's XVM Mod v9.15.01  ikonki spotowania wrogich czołgów (oko) oraz licznik fragów w panelu bocznym działają bez problemu

A gdy zainstaluje mody z  Aslain's WoT ModPack v9.15.04 to licznik fragów w panelu bocznym działa bez problemu natomiast dalej pozostaje problem z ikonką spotowania wrogich czołgów Żarówka #3, nawet jak zainstaluje to oko tak jak kolega wyżej ma to niestety też nie działa, po prostu nie mam tych ikonek.

shot_004.jpg

_Aslain_logs.zip

python.log

xvm.log

Posted (edited)

Aslain,

a który wpis odpowiada za przesunięcie ikonek spotowania w prawo bądź w lewo?  Chce je przesunąć w prawo, bo wypadają jak na pierwszym obrazku.

Poniżej, to co znalazłem do konfiguracji tego moda.

Schowek01.jpg

Edited by toszym
Posted

Wykasowałem z systemu czcionki o nazwie XVM, a miałem ich tylko (aż) dwie, były one o różnych nazwach (nie pamiętam już jakich), ale co ciekawe, jedna z nich była pusta i nie wiem dlaczego tak się stało. Następnie zainstalowałem mody z  Aslain's WoT ModPack v9.15.05, no i o to rezultat:

shot_021.jpg

Ikonki spotowania wrogich czołgów Żarówka #3 oraz licznik fragów w panelu bocznym przy nazwach graczy - wszystko śmiga aż miło:)

• Upvote 1