Grami69 Posted May 29, 2016 Posted May 29, 2016 Nie działa hit zones a dokładnie żadna z opcji możliwych do wyboru nie działa. instalowałem opcje: by goha.ru w wersji tak sd jak i hd by koreanrandom ogień & magazyn amunicji niestety żadna z skórek nie działa Uprzejmie proszę o pomoc _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Quote
Administrator Aslain Posted May 29, 2016 Administrator Posted May 29, 2016 Moze zobacz bez wlaczania opcji w sekcji WoT Tweakera, byc moze ktoras z nich miesza w tych teksturach skórek. Quote
Administrator Aslain Posted June 1, 2016 Administrator Posted June 1, 2016 Jak instalowalem te same mody, to widzialem strefy trafien na czolgach. Ja uzywam grafiki HD w grze, Ty masz SD, moze to to. Zmien na HD i zobacz czy bedzie je widac. Quote
Grami69 Posted June 14, 2016 Author Posted June 14, 2016 niestety żadna z opcji skórek nie działa w dalszym ciągu plus nowa usterka oko od spotowania po odpaleniu wota w pierwszej bitwie jest dźwięk natomiast w każdej następnej już nie załączyć pliki? Quote
Administrator Aslain Posted June 15, 2016 Administrator Posted June 15, 2016 Raczej juz nie ma sensu, i tak z tym nic nie zrobie, bo skorki mi dzialaja, wiec dzialac musza, co do problemow z dzwiekiem to ostatnio XVM szaleje, nie wiem ktora paczke masz, zobacz najnowsza. Quote
Recommended Posts