zbyniowodnik Posted May 29, 2016 Posted May 29, 2016 witam od początku wejścia nowej wersji WoT-a 0.9.15 instalowałem wszystkie wersje paczek włącznie do tej Aslains_WoT_Modpack_Installer_v.9.15.04, we wszystkich wersjach mam ten sam problem: w czasie trwania bitwy zawiesza grę i nie ma możliwości powrotu do grania, dopiero odinstalowanie w/w modu umożliwia dalsze granie, wszystkie zalecenia z instrukcji sprawdzenia poprawności gry sprawdzenia dokonałem, ale bez zmian, dołączam wymagane pliki. Pozdrawiam _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Quote
Administrator Aslain Posted May 29, 2016 Administrator Posted May 29, 2016 W 9.15 cuda sie juz dzieja z tym wieszaniem, moze byc wina XVM, moze byc wina WG, nikt nic nie wie napewno. Na poczatek wylacz XMQP w opcjach strony XVM po zalogowaniu. Quote
zbyniowodnik Posted May 29, 2016 Author Posted May 29, 2016 wyłączyłem XMQP w opcjach strony XVM już w wersji paczki Aslains_WoT_Modpack_Installer_v.9.15.03, nie zadziałało... Quote
Administrator Aslain Posted June 1, 2016 Administrator Posted June 1, 2016 Zobacz na najnowszej. Quote
Recommended Posts