gregori76 Posted May 29, 2016 Share Posted May 29, 2016 Problem jak w tytule. nie mogę uruchomić gry w trybie pełnoekranowym w rozdzielczości innej niż standardowa monitora. wcześniej przed aktualizacją gry mogłem to robić bez problemu po wgraniu modów. Teraz uruchamia się tak jakby w okienku w lewym górnym rogu tyle, że bez ramki a kursor myszy swobodnie przechodzi z gry na pulpit i odwrotnie. po włączeniu gry w trybie bezpiecznym bez modów nie ma z tym problemu. _Aslain_logs.zip _Aslains_Installer.log _Aslains_Installer_CompList.log _Aslains_Installer_Options.inf python.log WoTLauncher.log xvm.log Quote Link to comment
Administrator Aslain Posted June 1, 2016 Administrator Share Posted June 1, 2016 Resetowales ustawienia grafiki w launcherze? Quote Link to comment
gregori76 Posted June 1, 2016 Author Share Posted June 1, 2016 tak resetowałem i czyściłem cache. znalazłem rozwiązanie częściowe w necie. prawdopodobnie jest problem z samym "nowym" silnikiem gry i jego pracą z DirectX 11. pomaga uruchomienie gry z parametrem -clientGraphicsAPI d3d9 chociaż i tak gra po jakimś czasie przegrzewa grafikę w moim laptopie i zwalnia mi do kilku klatek na sekundę. nie pomaga nawet podkładka chłodząca. ogólnie coś jest nie tak. do tego nie wiem czemu nie działa mi XVM nawet z ostatniej twojej aktualizacji. mimo uruchomienia usługi na stronie i wyłączeniu tych nowych opcji. Quote Link to comment
Recommended Posts