Sharimsejn Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 (edited) O ile się nie mylę ustawienia żarówki są w XVM, a że mam go od ciebie to chciałbym spytać jak zrobić by było odliczanie do zniknięcia? Mam dźwięk ten standardowy ale nie ma tykania do całkowitego zniknięcia przez co robię to na oko. Dokładniej to to mi chodzi https://www.youtube.com/watch?v=_vAb6kocSEE Edited June 9, 2016 by Sharimsejn Quote
Administrator Aslain Posted June 9, 2016 Administrator Posted June 9, 2016 W modpacku masz pare mozliwosci aby sledzic swoj czas potencjalnego swiecenia. np. Quote
Sharimsejn Posted June 9, 2016 Author Posted June 9, 2016 (edited) Mam XVM ale bez instalki. Sam ten folder. Rozumie, że musiałbym znaleźć moda tego zaznaczonego ramką? Edited June 9, 2016 by Sharimsejn Quote
Administrator Aslain Posted June 12, 2016 Administrator Posted June 12, 2016 Zaznaczone na obrazku mody nie sa czescia XVM, takze musisz je doinstalowac. Quote
Recommended Posts