johnymetallicaPL Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 Konkretnie w miejscu przy instalacji jakiegoś sed.exe Wklejam screen. Quote
Administrator Aslain Posted June 12, 2016 Administrator Posted June 12, 2016 Twoj komputer blokuje instalator, a konkretnie nie lubi sie z sed.exe, pewnie jakis antywir. Quote
johnymetallicaPL Posted June 12, 2016 Author Posted June 12, 2016 Ok, tyle, że to pierwszy raz, nie zmieniałem nic w kompie ostatnio. Nod'a mam cały czas i tylko tego używam. A wiesz co to ten sed.exe? Quote
Administrator Aslain Posted June 12, 2016 Administrator Posted June 12, 2016 no wiem, sam go tam wsadzalem, jest to element modpacka, potrzebny w instalacji niektorych modow, https://pl.wikipedia.org/wiki/Sed_(program) To ze nic nie zmieniales nie ma najmniejszego znaczenia, tak samo jak fakt ze np. poprzedni modpack dzialal swietnie a nowy nagle nie chce bo przyblokowal go antywir z powodu sed.exe, to wszystko robi antywir. Quote
johnymetallicaPL Posted June 13, 2016 Author Posted June 13, 2016 Ok, dzięki, spróbuję z wyłączonym antywirem. Quote
Recommended Posts