Dawid_PL Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Witam czy jest możliwość stworzenia paczki bez xvm. Próbowałem odznaczyć wszystko ale dalej instaluje mi xvm a z nim gra wczytuje mi się 20 sek po starcie a bez 25 przed :( Quote
Administrator Aslain Posted October 8, 2014 Administrator Posted October 8, 2014 niestety nie, wszystko kreci sie wokol xvm. Quote
Devil Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Podepnę się pod pytanie. We wcześniejszych wersjach paczki można było zaznaczyć żeby statystyki graczy nie były wyświetlane. WN8, winratio i cała reszta tych kolorków obok nicków ;). W obecnej nie mogę tego wypatrzeć. Niby mam odznaczone "Statystyki graczy w XVM", ale pomimo tego nadal widzę "na kolorowo" :P. Dziękuję z góry za odpowiedź. Quote
Administrator Aslain Posted November 7, 2014 Administrator Posted November 7, 2014 Te Podepnę się pod pytanie. We wcześniejszych wersjach paczki można było zaznaczyć żeby statystyki graczy nie były wyświetlane. WN8, winratio i cała reszta tych kolorków obok nicków ;). W obecnej nie mogę tego wypatrzeć. Niby mam odznaczone "Statystyki graczy w XVM", ale pomimo tego nadal widzę "na kolorowo" :P. Dziękuję z góry za odpowiedź. Teraz mozna to zrobic tylko poprzez strone xvm po zalogowaniu sie na swoje konto. Quote
Grucha77 Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 pierwsza sprawanie mogę edytować XVM,po otwarciu pliku xvm w notatniku jest taka informacjaThe boot configs file. To use - rename to xvm.xc. zmiana nic nie pomogłaa na stronie XVM pojawia się taki komunikat Cannot find root config element(config version must be present)druga sprawato ikony czołgów,wybieram sobie podczas instalacji jakie chcę,a w grze i tak są ciągle te same (Aslaina) fajne są,ale przyzwyczaiłem się do (man1aq),nawet wrzucałem sam mod z ikonami do res_mods,ale niczego to nie zmienia,dalej są takie samepozdrawiam i dzięki za pomoc Quote
Administrator Aslain Posted November 12, 2014 Administrator Posted November 12, 2014 Zle otwierasz, zostaw ten xvm.xc w spokoju, i wejdz do folderu Aslain, i tam otworz wszystkie pliki na raz, ale.... edytor online na stronie www nie jest i nie bedzie juz rozwijany, nie obsluguje on dobrze wszystkiego - moze popsuc i popsuje konfig. Jesli nie instaluja sie wybrane ikony z paczki znaczy ze komp blokuje instalatora, moze byc jakis program typu kasperski itp. Quote
Recommended Posts