__FloreK__ Posted June 13, 2016 Posted June 13, 2016 (edited) Hej. Czy tylko ja tak mam czy coś jest z modami (gryzą się albo któryś ma błąd). Chodzi mi o to, że podczas podpalenia czołgu (zostaje podpalony bądź oglądam gracza który zostaje podpalony) to te pikanie buguje się i jest do końca bitwy. Przełączanie się na widok innego gracza itp nie pomaga, tylko wyjście z bitwy bądź jej zakończenie. W skrócie, zostaję podpalony, jest alarm pożarowy i pikanie. Pikanie nie zanika aż do końca bitwy bądź wyjścia. Ktoś tak ma? python.log xvm.log _Aslain_logs.zip Edited June 13, 2016 by __FloreK__ Quote
Administrator Aslain Posted June 14, 2016 Administrator Posted June 14, 2016 Z tego co slyszalem to blad w grze. Dzieje sie tez bez modow. Tak mi pisano. Quote
__FloreK__ Posted June 14, 2016 Author Posted June 14, 2016 Dzięki za odpowiedź. Choć dziwne by nie dali żadnego patcha nawet małego skoro to w grze czystej nawet. Quote
Recommended Posts