malin Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 Hej, czy jest możliwość gdzieś w jakimś pliku wyedytowania informacji o tym, jakim klawiszem aktywowane jest powiększenie minimapy? Jestem leworęczny, gram na zupełnie niestandardowym zestawie klawiszy (sterowanie klawiszami IJKL) i to, co jest w standardowym zestawie modów, czyli powiększanie mapy klawiszami CTRL, caps lock lub insert, jest dla mnie zupełnie niewygodne i nieintuicyjne. Quote
Administrator Aslain Posted June 17, 2016 Administrator Posted June 17, 2016 Witaj, Której minimapy, od XVM czy od ShuraBB? Quote
malin Posted June 29, 2016 Author Posted June 29, 2016 Minimapka XVM. (Sorry za późną odpowiedź, urlop w międzyczasie). Quote
Administrator Aslain Posted June 30, 2016 Administrator Posted June 30, 2016 Plik hotkeys.xc np. ta linia "minimapZoom": { "enabled": false, "keyCode": 29, "onHold": true }, Quote
malin Posted July 3, 2016 Author Posted July 3, 2016 Super, zadziałało. Dzięki za pomoc. Pytanie dodatkowe: czy jestem w stanie sobie przypisać do tego klawisza, do którego przypisałem powiększenie minimapy aktywowanie kursora? Quote
malin Posted July 11, 2016 Author Posted July 11, 2016 Jak tam, Aslain, da się coś takiego zrobić? Quote
Jahuene Posted August 27, 2016 Posted August 27, 2016 Nie będę pisać nowego posta to dopytam się w tym. Czy jestem ślepy czy w aktualnej paczce nie ma opcji żeby pod CTRL było powiększenie mini mapy ?! Miałem dość długą przerwę od ostatniego razu w WoTa i nie wiem czy jest jeszcze taki mod w "obiegu" Quote
Administrator Aslain Posted August 27, 2016 Administrator Posted August 27, 2016 Nie ma i nie bedzie na razie, az ktos to zrobi na nowo. Quote
Recommended Posts