TrudeSprawy Posted June 19, 2016 Posted June 19, 2016 Witaj, od jakiegos czasu mam problem z Twoja paczka modow, chodzi o to ze gdy sie zatrzymam, puszcze strzalke i czolg mi dalej jedzie co powoduje czesto ze obrywam, albo ze gdzy sie zatrzymam to nie moge odrazu wycofac tylko czolg stoi kilka sekund i pozniej reaguje, jak usune mody to nie mam tego. Pozdrawiam Quote
Administrator Aslain Posted June 19, 2016 Administrator Posted June 19, 2016 Zalacz moje logi to zobacze u siebie. Quote
TrudeSprawy Posted June 19, 2016 Author Posted June 19, 2016 xvm.log _Aslain_logs.zip python.log Quote
Administrator Aslain Posted June 19, 2016 Administrator Posted June 19, 2016 Sprawdz jak mozesz bez tego moda: Informacja o perkach załogi w czasie bitwy, duzo bledow wysypuje, ale to tez nie musi znaczyc ze to on sie psuje. Gralem pare bitew i nic zlego mi sie nie dzialo. Quote
TrudeSprawy Posted June 19, 2016 Author Posted June 19, 2016 oki dzieki, to nie wiem o co chodzi, ja info o perkach mam od niedawna. Quote
Recommended Posts