Goodfear Posted June 23, 2016 Posted June 23, 2016 Witam, czy jest możliwość zmiany koloru trafienia w OTM od Aslain z fioletowego na żółty? A jak nie to proponuje dodać w opcjach podczas instalacji dodatkowych kolorów trafienia dla urozmaicenia. Quote
Administrator Aslain Posted June 27, 2016 Administrator Posted June 27, 2016 Jesli proponujesz zolty (malo czytelny) kolor jako swoj kolor, to jaki proponujesz dla plutonowego? (ktory ma pomaranczowy), te kolory oba sa bardzo slabe, dlatego uzywam fioletowego bo jest czytelny na tle wszystkich innych Quote
Goodfear Posted June 28, 2016 Author Posted June 28, 2016 Dla siebie: Żółty Dla sojusznika: Czerwony Dla plutonu: Niebieski a tak btw to wiesz może czemu jak mam celownik Hardscope to podczas trybu snajperskiego nie mam takiej całej ciemnej otoczki tylko jakaś taka podchodząca pod niebieskie? Quote
Administrator Aslain Posted June 29, 2016 Administrator Posted June 29, 2016 Lepiej podaj mi wszystkie kolory jak je widzisz, bo np. dales sojusznikowi Czerwony, a taki sam ma wrog, wiec bedzie feria trafien na czerwono, i nie bedzie wiadomo czy to trafil ktos z nas wroga czy wrog nas. Nowy hardscope chyba jest bez tej otoczki, oni nonstop te celowniki przerabiaja, nie uzywam go, ale byc moze cos tam zmienili, ewentualnie zobaczy czy nie intalujesz opcji usuwajaca otoczke snipera. Quote
Recommended Posts