Guest pl_piter Posted June 24, 2016 Share Posted June 24, 2016 Witam , po zainstalowaniu nowego modpacka , crash gry przy wejściu do bitwy . Pokazuje komunikat że program World of Warships przestał odpowiadać . I nici z gry _Aslain_logs.zip Quote Link to comment
Administrator Aslain Posted June 25, 2016 Administrator Share Posted June 25, 2016 Instalujesz dwa dmg metery na razy, nie instaluj tego drugiego, zostaw od monstrofila. Quote Link to comment
Guest pl_piter Posted June 25, 2016 Share Posted June 25, 2016 Witam , po twoich uwagach zrobiłem tak jak proponowałeś i wszystko jest w jak najlepszy porządku, gra chodzi płynnie . Lecz zastanawia mnie czemu w poprzednich modpack nie było konfliktów tych dwóch modów , tylko w tej najnowszej wyniknął problem . Pytam z czystej ciekawości . Quote Link to comment
Administrator Aslain Posted June 25, 2016 Administrator Share Posted June 25, 2016 47 minutes ago, pl_piter said: Witam , po twoich uwagach zrobiłem tak jak proponowałeś i wszystko jest w jak najlepszy porządku, gra chodzi płynnie . Lecz zastanawia mnie czemu w poprzednich modpack nie było konfliktów tych dwóch modów , tylko w tej najnowszej wyniknął problem . Pytam z czystej ciekawości . WG i moderzy tak mocno zmieniaja wszystko ze nigdy nie wiadomo co sie spodziewac po kolejnych patchach Quote Link to comment
Guest pl_piter Posted June 25, 2016 Share Posted June 25, 2016 (edited) Witam , jeszcze jedna mała sprawa, a mianowicie po kilku rozegranych bitwach przy pokazaniu statystyk z bitwy gra staje w miejscu i nie można wejść do portu , czasami pomaga klawisz " Esc " aczkolwiek nie zawsze pomaga , lub zostaje całkiem wyłączyć grę . Jeśli już uda się wejść do portu to nie ma możliwości normalnego wyjścia z gry znów klawisz " Esc " _Aslain_logs.zip Edited June 25, 2016 by pl_piter Quote Link to comment
Recommended Posts