Guest pl_piter Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 Witam , po zainstalowaniu nowego modpacka , crash gry przy wejściu do bitwy . Pokazuje komunikat że program World of Warships przestał odpowiadać . I nici z gry _Aslain_logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted June 25, 2016 Administrator Posted June 25, 2016 Instalujesz dwa dmg metery na razy, nie instaluj tego drugiego, zostaw od monstrofila. Quote
Guest pl_piter Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 Witam , po twoich uwagach zrobiłem tak jak proponowałeś i wszystko jest w jak najlepszy porządku, gra chodzi płynnie . Lecz zastanawia mnie czemu w poprzednich modpack nie było konfliktów tych dwóch modów , tylko w tej najnowszej wyniknął problem . Pytam z czystej ciekawości . Quote
Administrator Aslain Posted June 25, 2016 Administrator Posted June 25, 2016 47 minutes ago, pl_piter said: Witam , po twoich uwagach zrobiłem tak jak proponowałeś i wszystko jest w jak najlepszy porządku, gra chodzi płynnie . Lecz zastanawia mnie czemu w poprzednich modpack nie było konfliktów tych dwóch modów , tylko w tej najnowszej wyniknął problem . Pytam z czystej ciekawości . WG i moderzy tak mocno zmieniaja wszystko ze nigdy nie wiadomo co sie spodziewac po kolejnych patchach Quote
Guest pl_piter Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 (edited) Witam , jeszcze jedna mała sprawa, a mianowicie po kilku rozegranych bitwach przy pokazaniu statystyk z bitwy gra staje w miejscu i nie można wejść do portu , czasami pomaga klawisz " Esc " aczkolwiek nie zawsze pomaga , lub zostaje całkiem wyłączyć grę . Jeśli już uda się wejść do portu to nie ma możliwości normalnego wyjścia z gry znów klawisz " Esc " _Aslain_logs.zip Edited June 25, 2016 by pl_piter Quote
Recommended Posts