Jump to content

ModPack 5.7.0.02

Guest pl_piter

Recommended Posts

Guest pl_piter
Posted

Witam , 

po zainstalowaniu nowego modpacka , crash gry przy wejściu do bitwy . Pokazuje komunikat że program World of Warships przestał odpowiadać :huh:. I nici z gry :(

_Aslain_logs.zip

Guest pl_piter
Posted

Witam , 

po twoich uwagach zrobiłem tak jak proponowałeś i wszystko jest w jak najlepszy porządku, gra chodzi płynnie . Lecz zastanawia mnie czemu w poprzednich modpack nie było konfliktów tych dwóch modów , tylko w tej najnowszej wyniknął problem . Pytam z czystej ciekawości . 

• Administrator
Posted
47 minutes ago, pl_piter said:

Witam , 

po twoich uwagach zrobiłem tak jak proponowałeś i wszystko jest w jak najlepszy porządku, gra chodzi płynnie . Lecz zastanawia mnie czemu w poprzednich modpack nie było konfliktów tych dwóch modów , tylko w tej najnowszej wyniknął problem . Pytam z czystej ciekawości . 

WG i moderzy tak mocno zmieniaja wszystko ze nigdy nie wiadomo co sie spodziewac po kolejnych patchach :) 

Guest pl_piter
Posted (edited)

Witam , 

jeszcze jedna mała sprawa, a mianowicie po kilku rozegranych bitwach przy pokazaniu statystyk z bitwy gra staje w miejscu i nie można wejść do portu , czasami pomaga klawisz " Esc " aczkolwiek nie zawsze pomaga , lub zostaje całkiem wyłączyć grę . Jeśli już uda się wejść do portu to nie ma możliwości normalnego wyjścia z gry znów klawisz " Esc " :(

_Aslain_logs.zip

Edited by pl_piter