Guest pl_piter Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 Witam , nową paczuszkę chyba coś boli , gdyż po zainstalowaniu wyszedł mały misz-masz aż oczy bolą , sprawdzałem dwa razy czy nie popełniłem jakieś gafy przy instalacji a może _Aslain_logs.zip Quote
Guest pl_piter Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 Witam , metodą prób i błędów doszedłem, że wina leży po stronie moda : " usuwacz mgły " nie instalować tego moda w najnowszej paczce . Quote
Lightfifty Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 Używam "usuwacza" ale nic takiego u mnie nie się nie działo, natomiast od wszystkich 3ech wersji do 0.5.7.0 mam tak, że gdy wyjdę z bitwy przed jej końcem ( bo mnie wcześniej ukatrupil) to: nie działają ikonki w karuzeli - w 5ciu kolumnach jakie mam nie działa druga i trzecia nie można kliknąć "i" w prawym dolnym narożniku, nawet się nie zapala po najechaniu kursorem grając tak dalej po bitwie nie można kliknąć już w "powrót do portu" - nie reaguje, kliknąć w "x" nie reaguje... tylko wciśnięcie Esc usuwałem/zmieniałem różne mody: od mgły, zoomowania, ikonki, licznik dmg, usuwacz mangi minimapki z nazwami i nic... ps. w ogóle nie działa modyfikacja na kolorowe brzegi mapek _Aslain_logs.zip Quote
Guest pl_piter Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 32 minuty temu, Lightfifty napisał: Używam "usuwacza" ale nic takiego u mnie nie się nie działo, natomiast od wszystkich 3ech wersji do 0.5.7.0 mam tak, że gdy wyjdę z bitwy przed jej końcem ( bo mnie wcześniej ukatrupil) to: nie działają ikonki w karuzeli - w 5ciu kolumnach jakie mam nie działa druga i trzecia nie można kliknąć "i" w prawym dolnym narożniku, nawet się nie zapala po najechaniu kursorem grając tak dalej po bitwie nie można kliknąć już w "powrót do portu" - nie reaguje, kliknąć w "x" nie reaguje... tylko wciśnięcie Esc usuwałem/zmieniałem różne mody: od mgły, zoomowania, ikonki, licznik dmg, usuwacz mangi minimapki z nazwami i nic... ps. w ogóle nie działa modyfikacja na kolorowe brzegi mapek _Aslain_logs.zip Witam , mam również te same objawy co mój przedmówca , chociaż te przypadłości zaczęły się dziać od wersji 5.7.0.1 . Eksperymentuje i próbuje na swój sposób znaleźć jakiś lek _Aslain_logs.zip Quote
Lightfifty Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 Sprawdziłem jedną rzecz i dodam, że opcja wyjścia przed końcem bitwy nie ma wpływu na tą usterke... po prostu 3,4,5 bitew i tak się dzieje. Puki co jedynie co pomaga to wył. i wł. grę. No ale to tak w kółko zaś się bawić?... tak w ogóle to na screene dałem jak wyglądają docki "wanna z zabawkami" bo nie wspomniałem o tym, chyba potrzebują akt. Quote
Administrator Aslain Posted June 26, 2016 Administrator Posted June 26, 2016 Potwierdzam, port łazienkowy jest popsuty, niestety nie ma aktualizacji tego moda na te chwile. Quote
Administrator Aslain Posted June 26, 2016 Administrator Posted June 26, 2016 15 hours ago, Lightfifty said: Sprawdziłem jedną rzecz i dodam, że opcja wyjścia przed końcem bitwy nie ma wpływu na tą usterke... po prostu 3,4,5 bitew i tak się dzieje. Puki co jedynie co pomaga to wył. i wł. grę. No ale to tak w kółko zaś się bawić?... tak w ogóle to na screene dałem jak wyglądają docki "wanna z zabawkami" bo nie wspomniałem o tym, chyba potrzebują akt. Powodem jest usuwacz mgły. Nie wiem po jaka cholere MajorRenegade usuwa tam mgle, powinna zostawic porty w spokoju.... Quote
airgusek Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 (edited) no i problem powrocil pomimo usunietego moda Majora /EDIT patrzac od gory mam obecnie dostepne wszystko do poziomu ikon Port, Moduly itd. z lewej jest "sprawny" pas o szerokosci ikon 1 kolumny statkow (przy wlaczonej karuzeli). cala reszta ekranu gry jest niedostepna Edited June 26, 2016 by airgusek Quote
Guest pl_piter Posted June 27, 2016 Posted June 27, 2016 Dnia 25.06.2016 o 18:59, Lightfifty napisał: nie można kliknąć "i" w prawym dolnym narożniku, nawet się nie zapala po najechaniu kursorem grając tak dalej po bitwie nie można kliknąć już w "powrót do portu" - nie reaguje, kliknąć w "x" nie reaguje... tylko wciśnięcie Esc Witam , nadal jest z tym problem , próbuję instalować i odinstalowywać mody ale nadal nie mogę znaleźć który powoduje ten problem , nie wyślę logów gdyż zainstalowałem minimum które potrzebuje,a z wielu musiałem zrezygnować . Quote
Lightfifty Posted June 27, 2016 Posted June 27, 2016 Już nie mam z tym problemu... po zmianie modyfikacji o dziwo problem ustał tak patrzyłem i porównałem nasze logi po kątem co mieliśmy takie samo a co ja zmieniłem, że mam ok... wychodzi na to, że jest to "Markery uszkodzeń i torped oraz ostrzeżenie o wykryciu"... spróbuj to Teraz ściągnąłem 0.4... zobaczymy co się schłapie tym razem... Quote
Administrator Aslain Posted June 28, 2016 Administrator Posted June 28, 2016 Polecam 05, wczesniej w paczce byl stary hud_lib,swf ktory powoduje mase problemow wszelakiej masci. Quote
Recommended Posts