goomowiec Posted June 27, 2016 Posted June 27, 2016 Tak jak w temacie - już w poprzednim modpacku mi nie działało, 2 razy próbowałem instalować z czyszczeniem folderu modów i nic nie pomogło. Inne paczki dźwięków działają _Aslain_logs.zip python.log xvm.log
Administrator Aslain Posted June 29, 2016 Administrator Posted June 29, 2016 Moze nie instaluj dzwiekow zalogi i zobacz czy jest jakas roznica?
goomowiec Posted June 30, 2016 Author Posted June 30, 2016 Tak, bez dźwięków załogi (kapitan bomba, innych nie sprawdzałem) całość działa bez problemów. Można jakoś zmusić te mody do współpracy?
Administrator Aslain Posted July 1, 2016 Administrator Posted July 1, 2016 15 hours ago, goomowiec said: Tak, bez dźwięków załogi (kapitan bomba, innych nie sprawdzałem) całość działa bez problemów. Można jakoś zmusić te mody do współpracy? Ciezka sprawa, trzeba by polaczyc plik xml uzywany w obu modach, musialby to zrobic autor jednego z tym modow, inaczej nie wiem co z tego moze wyjsc. Polecam Win Merge jak ktos chce sie bawic.
Recommended Posts