__FloreK__ Posted July 7, 2016 Share Posted July 7, 2016 Witaj. W tej wersji modpacka nie działają ikony 6-tego zmysłu, jest sam dźwięk mimo wyboru różnych. Próbowałem kilku. Zaraz wgrywam najnowszą wersję i miejmy nadzieję że pomoże. Quote Link to comment
Administrator Aslain Posted July 7, 2016 Administrator Share Posted July 7, 2016 Jak nie to zalacz logi, bo inaczej nie mam mozliwosci sprawdzic Twoich ustawien. Quote Link to comment
__FloreK__ Posted July 11, 2016 Author Share Posted July 11, 2016 Kolejna aktualizacja modpacka i znów to samo. Brak ikony 6-tego zmysłu. Obecna Wszystkowidzące OKO. Załączam logi. Mam nadzieję że znajdziesz rozwiązanie ;/ _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Quote Link to comment
Administrator Aslain Posted July 11, 2016 Administrator Share Posted July 11, 2016 18 minutes ago, __FloreK__ said: Kolejna aktualizacja modpacka i znów to samo. Brak ikony 6-tego zmysłu. Obecna Wszystkowidzące OKO. Załączam logi. Mam nadzieję że znajdziesz rozwiązanie ;/ _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Zainstalowalem te same mody co Ty i widze wszystkowidzace oko. Quote Link to comment
__FloreK__ Posted July 11, 2016 Author Share Posted July 11, 2016 A ja nie ;/ Nie wiem co jest grane... Quote Link to comment
Administrator Aslain Posted July 11, 2016 Administrator Share Posted July 11, 2016 Logi pythona masz ok, takze nie wiem co to, ale siedzi w Twoim komputerze. Quote Link to comment
Recommended Posts