__FloreK__ Posted July 7, 2016 Posted July 7, 2016 Witaj. W tej wersji modpacka nie działają ikony 6-tego zmysłu, jest sam dźwięk mimo wyboru różnych. Próbowałem kilku. Zaraz wgrywam najnowszą wersję i miejmy nadzieję że pomoże. Quote
Administrator Aslain Posted July 7, 2016 Administrator Posted July 7, 2016 Jak nie to zalacz logi, bo inaczej nie mam mozliwosci sprawdzic Twoich ustawien. Quote
__FloreK__ Posted July 11, 2016 Author Posted July 11, 2016 Kolejna aktualizacja modpacka i znów to samo. Brak ikony 6-tego zmysłu. Obecna Wszystkowidzące OKO. Załączam logi. Mam nadzieję że znajdziesz rozwiązanie ;/ _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Quote
Administrator Aslain Posted July 11, 2016 Administrator Posted July 11, 2016 18 minutes ago, __FloreK__ said: Kolejna aktualizacja modpacka i znów to samo. Brak ikony 6-tego zmysłu. Obecna Wszystkowidzące OKO. Załączam logi. Mam nadzieję że znajdziesz rozwiązanie ;/ _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Zainstalowalem te same mody co Ty i widze wszystkowidzace oko. Quote
__FloreK__ Posted July 11, 2016 Author Posted July 11, 2016 A ja nie ;/ Nie wiem co jest grane... Quote
Administrator Aslain Posted July 11, 2016 Administrator Posted July 11, 2016 Logi pythona masz ok, takze nie wiem co to, ale siedzi w Twoim komputerze. Quote
Recommended Posts