wiza2005 Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 Witam Aslain mam pytanie bo chciabym sie dowiedziec jaki to mod ktory w trakcie gry po najechaniu na czołg pokazuje jego czas przeładowania. Drugi mod to jak nazywa sie ten mod co pokazuje w trakcie walki skad dostalem Trzecie jak zrobic czołgi premium w garazu na złoty kolor I jak mozna to poprosze o pomoc w ktorym miejscu je umiescic czyli te mody. Quote
Administrator Aslain Posted October 13, 2014 Administrator Posted October 13, 2014 wszystkie te mody sa w instalatorze, teraz nie mam czasu pisac wiecej. Quote
(GB-R)MarekTor Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Radial menu edittor-do twojej wersji.Jest najpzrzyjemniejszy. Quote
(GB-R)MarekTor Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 http://worldof-tanks.com/enhanced-customizeable-radial-menu/.Masz tu linka(angielski lub hiszpański)Prostu w obsłusze,uatawiasz co gdzie chcesz,każdy czołg na swoje w ataku iobronie,(arta doprowasza do szału).Ja mam te z paczki zainstalowane.Sziała tak samo vvm edutor Quote
GummyBeer Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Witam ja mam tylko takie pytanko czy dalo by rade aby np. w tym instalatoze podzielic dane mody na grupy tzn. zanaczam mod celownika ale chcialbym miec inny mod na arcie np. miecz demoklesa bo jest bardziej dokladniejszy,jesli klikam w miecz to celownik jaki zanaczylem przerzuca mnie na dzimbo bo nalezy do tej sekcji,teraz mam tak instaluje mod packa zaznaczam Celowniki deegie's Sights jesli zaznacze celownik arty to juz tego celownika nie mam wiec z powrotem zaznaczam futurystyczny niebieski celownik,po zainstalowaniu wszystkiego i po aktualizacji xvm na stronce dorzucam od siebie moda na arte czyli miecz. Dlaczego tak bo celownik na arte od Deegie"s jest malo celny i pocisk przelatuje nie trafiajac w cel.I teraz pytankom czy bedzie mozna miec 2 rozne celowniki na czolg inny i na arte inny, a i czy juz sie pojawily kolorki Goha pelne na wszystkie czolgi? Pozdrawiam. ( ps jak znajde stronke z fajnymi modami tom przesle ci do z testowania ) 1 Quote
Administrator Aslain Posted November 8, 2014 Administrator Posted November 8, 2014 Witam ja mam tylko takie pytanko czy dalo by rade aby np. w tym instalatoze podzielic dane mody na grupy tzn. zanaczam mod celownika ale chcialbym miec inny mod na arcie np. miecz demoklesa bo jest bardziej dokladniejszy,jesli klikam w miecz to celownik jaki zanaczylem przerzuca mnie na dzimbo bo nalezy do tej sekcji,teraz mam tak instaluje mod packa zaznaczam Celowniki deegie's Sights jesli zaznacze celownik arty to juz tego celownika nie mam wiec z powrotem zaznaczam futurystyczny niebieski celownik,po zainstalowaniu wszystkiego i po aktualizacji xvm na stronce dorzucam od siebie moda na arte czyli miecz. Dlaczego tak bo celownik na arte od Deegie"s jest malo celny i pocisk przelatuje nie trafiajac w cel.I teraz pytankom czy bedzie mozna miec 2 rozne celowniki na czolg inny i na arte inny, a i czy juz sie pojawily kolorki Goha pelne na wszystkie czolgi? Pozdrawiam. ( ps jak znajde stronke z fajnymi modami tom przesle ci do z testowania ) bede chcial tak to zrobic jak znajde czasu, bo to wymaga troche testowania, gdyz mody (celowniki) beda mieszane i to moze powodowac dziwne problemy czasami. Quote
GummyBeer Posted November 12, 2014 Posted November 12, 2014 witam ponownie dzieki za rozdzielenie paczki z celownikami czolg vs arta teraz nie musze dokladac od siebie .Swietna robota. :) 1 Quote
Administrator Aslain Posted November 12, 2014 Administrator Posted November 12, 2014 Nie ciesz sie za szybko :( Okazalo sie ze implementacja ma bledy, musze to na razie wylaczyc aby przygladnac sie temu bardziej. Quote
GummyBeer Posted November 12, 2014 Posted November 12, 2014 wlasnie mialem napisac po zistalowaniu i przetestowaniu w paru gierkach okazalo sie ze po ponownym cofnieciu z zooma celownik sam sie przekierowal,a na kolejnej bitwie celownik byl z boku tylko punkt strzalu,nie martw sie mialem tak samo jak dodawalem do moda mod do arty mam takie dwa ktore ze soba wspoldzialaja i niekoliduja ze soba podam ci najwyzej sam je przetestujesz : Celowniki deegie's Sights v16 woT 0.9.4 i Miecz Damoklesa v.7.11 p[rzy powracaniu z zooma wszystko jest ok,mysle ze miecz demoklesa moze byc starszy i dlatego koliduje z innymi celownikami przeslalem ci na poczte 2 zipy moze nie beda sie gryzly z innymi .Pozdro Quote
Administrator Aslain Posted November 12, 2014 Administrator Posted November 12, 2014 Generalnie chodzi o sights.xml, kazdy celownik ma inne ustawienia w nim, dotyczy to tez celownika SPG, i tu jest trup zakopany.... Niektore ustawienia sa totalnie inne niz dla celownika spg, przez co celownik moze szalec, blokowac sie itp. cuda. Nie ma kompromisu, dlatego musze dokladniej sprawdzic ktore celowniki kompatybilne sa z ktorymi celownikami spg. Quote
Recommended Posts