Ab_maris Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 Witam mój problem jest prawdopodobnie łatwy do rozwiązania. Od kilku paczek nie zaczytują mi się ustawienia modów. Innymi słowy same mody działają ale na przykład nie wyświetla mi 5 pasków czołgów w karuzeli tylko 1 to samo z ustawieniami xvm. Podejrzewam że błąd leży w ścieżce pliku. I tu pytanie właściwe jak nazywa się plik który zaczytuje ustawienia modów, żebym mógł zmodyfikować sobie ścieżkę do poprawnej. Quote
Administrator Aslain Posted July 9, 2016 Administrator Posted July 9, 2016 Zalacz logi do sprawdzenia, brzmi troche jakby instalator zostal przyblokowany na lokalnym komputerze i nie dal rady zmienic ustawienia w konfigach xvm. Nie za bardzo rozumiem pytania, o jaki plik chodzi. Quote
Ab_maris Posted July 9, 2016 Author Posted July 9, 2016 Pliki Karuzeli itp są w porządku tam są wszystkie ustawienia tak jak miały być sprawdzałem problemem jest to że się nie wczytują. Chodzi mi o lik który zawiera ścieżki do ustawień. _Aslain_logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted July 10, 2016 Administrator Posted July 10, 2016 Zalezy jakich ustawien, rozne mody maja rozne pliki z ustawien. Moze chodzi o plik od XVM? "res_mods\configs\xvm\Aslain\@xvm.xc" np. do karuzeli res_mods\configs\xvm\Aslain\carousel.xc Quote
Administrator Aslain Posted July 10, 2016 Administrator Posted July 10, 2016 Cos blokuje ci instalacje, widze pare bledow ktore nie powinny miec miejsca, instalator nie wykonal kodu do konca. Mozliwe ze antywir, brak uprawnien admina, albo uprawnienia plikow jakos sie uszkodzily, i nie maja wlasciwych userow Quote
Ab_maris Posted July 14, 2016 Author Posted July 14, 2016 (edited) Przepraszam, że długo nie odpisywałem (w ogóle jestem strasznie pozytywnie zaskoczony tym, że to Ty mi odpisujesz) spróbuje uruchomić instalator jako admin może to pomoże. Dziękuje za sugestie. jeżeli to pomoże napisze edit: instalacja jako administrator pomogła. Dziękuje za pomoc Edited July 14, 2016 by Ab_maris 1 Quote
Administrator Aslain Posted July 15, 2016 Administrator Posted July 15, 2016 16 hours ago, Ab_maris said: Przepraszam, że długo nie odpisywałem (w ogóle jestem strasznie pozytywnie zaskoczony tym, że to Ty mi odpisujesz) spróbuje uruchomić instalator jako admin może to pomoże. Dziękuje za sugestie. jeżeli to pomoże napisze edit: instalacja jako administrator pomogła. Dziękuje za pomoc Ciesze sie ze moglem cos pomoc Quote
zasek1234 Posted July 28, 2016 Posted July 28, 2016 Witam Mam problem od wejścia jakiejś aktualizacji z 27.07.16r nie mogę zainstalować żadnej paczki aslaina w miejscu gdzie powinienem mieć zaznacz pola które mody chcę zainstalować są szare pola których nie sposób zaznaczyć te pola powinny być bardziej wyraźiste, Quote
Smoq Posted July 28, 2016 Posted July 28, 2016 56 minutes ago, zasek1234 said: Witam Mam problem od wejścia jakiejś aktualizacji z 27.07.16r nie mogę zainstalować żadnej paczki aslaina w miejscu gdzie powinienem mieć zaznacz pola które mody chcę zainstalować są szare pola których nie sposób zaznaczyć te pola powinny być bardziej wyraźiste, polecam koledze przeczytac co instaluje i co ściąga. pisano o tym juz 2000 razy dzis. ten pack to mody BEZ XVM'A !!!!!!!!!!!!!!!!!! sam xvm nie dziala wiec został wyłączony z paczki. to jest chyba 3ci czy 4ty taki topic w ciągu paru godzin. krwa ludzie czytajcie co instalujecie. nie jest trudne. Quote
zasek1234 Posted July 29, 2016 Posted July 29, 2016 no dobra ale inne mody są również wyłączone...xvm najmniejszy problem...A na tych innych modach mi najbardziej zależy... Quote
Mariorkje Posted July 29, 2016 Posted July 29, 2016 Zmień sobie na instalację użytkową i przejrzyj listę. Mody na szaro są NIEZAUKTUALIZOWANE. Jak ci na nich zależy to szukaj na własną rękę w internecie ich najnowszej wersji (o ile w ogóle są). A jak nie wiesz dlaczego tyle modów nie działa zapoznaj się z tematami na tym forum utworzonymi od poniedziału tegoż tygodnia. Quote
Recommended Posts