Xantor Posted July 13, 2016 Posted July 13, 2016 Niedawno zacząłem grać w WoTa na nowym koncie po kilkuletniej przerwie, znalazłem tą świetną paczkę modów, w której są między innymi moje ulubione ikonki Druid's Icon. Wszystko działało dobrze, ikonki wyświetlały się poprawnie, 1 lipca wyjechałem do rodziców i wróciłem po tygodniu i oczywiście była aktualizacja paczki modów którą bez namysłu ściągnąłem i zainstalowałem. Wszystko działa jak należy, ale ikonki nie wyświetlają się nad czołgami tak jak wcześniej. i tyle na temat... _Aslain_logs.zip xvm.log python.log Quote
Administrator Aslain Posted July 14, 2016 Administrator Posted July 14, 2016 W logach widze ze wybrales: Ikony Konturów Pojazdów Druid's icons [DLC] ale tez: -----------------[ Znaczniki nad czołgami (OTM) ]---------------------------------- OTM od drużyny XVM Te znaczniki nie maja ikon czolgow nad czolgami, wybierz inny OTM. Quote
Recommended Posts