prezax Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Proszę o dadanie hitloga kodosa oraz w widoku prosty panel #1 i prosty panel #2 nie ma ilosci bitew w statystykach xvm-a. 1 Quote
Mrocznakrew Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Też mi się podoba kodos hitlog i nie mogę go nigdy znaleść ;[ Quote
Mrocznakrew Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 http://www.mediafire.com/download/4cirfvxwpgl4rua/kodos-hitlog-only-0.9.4-V-1.0.zip Aslain masz tu linka i jesli możesz to skonfiguruj xvma tego bo nie wiem czy bedzie działać :D Quote
Administrator Aslain Posted November 9, 2014 Administrator Posted November 9, 2014 Kiedys go chcialem dodac ale cos sie gryzlo, rzuce na to okiem w wolnej chwili... Quote
Mrocznakrew Posted November 12, 2014 Posted November 12, 2014 Kiedys go chcialem dodac ale cos sie gryzlo, rzuce na to okiem w wolnej chwili... I jak próbowałeś coś? bo nie wiem czy próbować połączyć je z twoimi modami w folderze może się uda ;] Quote
Recommended Posts