rafalus198 Posted July 18, 2016 Posted July 18, 2016 Mimo zainstalowaniu twoich czcionek ręcznie dalej mam kwadraciki zamiast otrzymanych obrażeni I panel zadanych obrażeń można troszkę przesunąć w stronę środka, bo średnim panelem graczy trochę się łączy python.log xvm.log _Aslain_logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted July 21, 2016 Administrator Posted July 21, 2016 Popraw link do obrazka bo sie nie wyswietla i nie wiem o czym piszesz. Quote
rafalus198 Posted July 22, 2016 Author Posted July 22, 2016 (edited) Proszę. 1 chodzi o kwadraciki na dole po lewej stronie 2 panel zadanych obrażeń można troszkę przesunąć w stronę środka, bo średnim panelem graczy trochę się łączy Edited July 22, 2016 by rafalus198 poprawki Quote
Administrator Aslain Posted July 23, 2016 Administrator Posted July 23, 2016 Jesli chodzi o pierwszy problem to musisz edytowac hitlog.xc i tam zmienic koordynaty x,y Drugi problem to brak czcionki, ale nie pomoge z tym bo nie ma mnie w polsce, sprawdze to za miesiac. Proponuje zainstalowac recznie czcionki z paczki. Quote
Recommended Posts